(VIDEO) OTEO MU ŽENU, A ON MU SPASAO KARIJERU: Kapitenu Intera mafija htela da izlomi noge!
Foto: Reuters

Neverovatna životna priča

(VIDEO) OTEO MU ŽENU, A ON MU SPASAO KARIJERU: Kapitenu Intera mafija htela da izlomi noge!

Fudbal -

Kapiten Intera Mauro Ikardi i dalje igra fudbal zahvaljujući kolegi Maksiju Lopezu kome je preoteo ženu!

Podsetimo, dvojica Argenzinaca Ikardi i Lopez bili su veliki prijatelji, ali onda je mlađi Mauro bukvalno oteo Maksiju ženu Vandu Naru, sa kojom je i dan-danas u vezi.

Poznati italijanski novinar Karlos Monti sada tvrdi da je Maksi Lopez imao ponudu mafije da izlomi obe noge Ikardiju kako više nikad ne bi igrao fudbal! To se dešavalo u vreme dok je Maksi živeo na Siciliji i igrao za Kataniju. Monti tvrdi da je Lopez odbio ponudu uprkos insistiranju mafije da ga osveti.

Vanda Nara je demantovala da se to desilo. Međutim, ko će verovati ženi koja je ostavila muža i otišla s njegovim dobrim prijateljem...

Inače, Ikardi se ovih dana suočava sa novim problemom. Organizovane pristalice Intera, čiji je Ikardi kapiten, objavile su mu rat, zbog poglavlja u njegovoj knjizi u kome opisuje incident iz 2015. godine. Fanovi milanskog kluba tvrde da je igrač lagao na više mesta da bi se prikazao u boljem svetlu od njih.

Argentinac se danas oglasio na "Instagramu", navevši da je želeo da prikaže kako su strasti velike posle utakmice i da nije hteo da vređa navijače. Takvo objašnjenje nije prihvaćeno, a na "Đuzepe Meaci" je tokom današnje utakmice sa Kaljarijem atmosfera bila jako napeta. Na sve to, Ikardi je promašio penal.

"Da li ćemo nešto uraditi sa Ikardijem? Nažalost, da. Navijači su najvažniji element. Oni nas prate i treba da ih poštujemo. Ne možemo da prihvatimo ovakvo ponašanje osobe koja radi za klub. Posle utakmice ćemo razgovarati i videti šta će se desiti", rekao je potpredsednik Intera Havijer Zaneti za italijanske medije.

Incident o kome se govori desio se prošle godine, kada su navijači zviždali igračima posle jednog poraza. Fudbaleri su hteli da ih smire tako što su im bacali dresove, ali su ih ovi vraćali. Ikardi je napisao da je bacio dres jednom detetu, ali da je tom detetu neko oteo dres i vratio fudbaleru. Argentinac je upotrebio oštar izraz za tu osobu.

"Da li ćemo mu oduzeti kapitensku traku? Razgovaraćemo posle, jer ovo nije pitanje samo Ikardija, već svih koji su deo kluba. Ponašanje mora da bude u skladu sa vrednostima istorije Intera. Niko nije očekivao ovakav ispad, jer smo svi koncentrisani na druge ciljeve, ali je Inter iznad bilo koje osobe...Nažalost, društvene mreže mogu da se koriste i na negativan način. Svako ko radi za Inter mora da bude oprezan: može da piše šta god želi o svom privatnom životu, ali ne može da šteti istoriji ovog kluba", rekao je Zaneti.

Cara Curva Nord, sono sorpreso e dispiaciuto. Sorpreso perché relativamente all'episodio di Reggio Emilia ho semplicemente riferito di come, complice l'adrenalina post-partita ed il cattivo momento che stava attraversando la squadra, "a caldo" ho perso la testa. Volevo semplicemente rendere l'atmosfera di quell'episodio. Tanto è vero che nel libro ho aggiunto che avevo sputato fuori frasi esagerate (ed il verbo sputare già rende l'idea di quanto inopportuna fosse stata la mia reazione). Riguardo al discorso degli assassini dall'Argentina, siccome da più parti mi continuavano a ripetere che mi sarei ritrovato degli esagitati sotto casa (nota bene: non la Curva Nord, degli esagitati) ho pronunciato quella frase: ma nella biografia ho anche detto "avevo usato parole minacciose contro la tifoseria e non avrei dovuto farlo". Sono dispiaciuto. Dispiaciuto per questo polverone che si è creato, Ho semplicemente raccontato un episodio seguendo i miei ricordi. Oltretutto se uno avesse un minimo di sale in zucca non rischierebbe di offendere la propria curva, strategicamente se fossi stato in mala fede avrei usato parole accattivanti nei vostri confronti. Non l'ho fatto perché nessuno voleva offendere o mancare di rispetto a nessuno. La fascia da capitano rappresenta la realizzazione dei miei sogni di bambino, la gioia che ho donato prima di tutto alla mia famiglia e poi a me stesso. Siete Voi che io cerco ogni domenica appena faccio gol, è il Vostro abbraccio che io cerco per primo. perché io amo l'Inter. Fra pochissimo scendero' in campo quindi non posso più dilungarmi. Spero che avrete compreso quanto importanti siete per me e quanta stima e quanto Amore nutra per Voi anche se deciderete di fischiarmi. Vi chiedo solo una cosa da Capitano: state vicini all'Inter come avete sempre fatto, io e i miei compagni abbiamo bisogno di Voi. Con affetto Mauro">

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track