(VIDEO) PARE SE LEPE ZA NJEGA: Kristijano Ronaldo prvi milijarder fudbala!
Foto: Profimedia

Mamac za sponzore

(VIDEO) PARE SE LEPE ZA NJEGA: Kristijano Ronaldo prvi milijarder fudbala!

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo produžio je ugovor sa Real Madridom do 2021. godine, ali i sa kompanijom "Nike", te se lepa svota novca slila na njegov bankovni račun.

Za mnoge nepojmljiva cifra uvećala je već veliki račun u banci najboljem fudbaleru sveta, čime je Ronaldo i zvanično postao prvi fudbaler koji je prešiašo cifu od milijardu!

Samo dan pošto je potpisao novi ugovor sa Realom do 2021. godine, po kome će zarađivati 560.000 evra nedeljno, Portugalac se sastao i sa čelnicima 'Najkija'.

Kristijano Ronaldo je pravi mamac za sponzore, koji se utrkuju ko će ponuditi veću sumu novca kako bi upravo on reklamirao njihove proizvode.

Američka kompanija je izrazila želju da Kristijano potpše doživotni ugovor sa njima i time postane drugi sportista na planeti koji je stavio paraf na specijalni papir.

Pre njega takav ugovor je potpisao Lebron Džejm.

A sada cifra - Ronaldo je prihvatio ponudu "Najkija" koja iznosi neverovatnih 1.120.000.000 evra!

"Izuzetno uspešna saradnja između 'Najkija' i Kristijana Ronalda biće nastavljena i u budučnosti, potpisivanjem novog, dugoročnog ugovora. On ima još jednu izuzetnu godinu iza sebe, kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou. Svojom pojavom prevazilazi okvire fudbala, najpopularniji je sportista na društvenim mrežama i najpoznatiji sportista sveta", rekao je jedan od visokih čelnika 'Najkija'.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track