(VIDEO) POGBA SPASAO MURINJA: Junajtedu dovoljan minut za preokret, Čelsi i dalje gazi
Foto: Reuters

Premijer liga uoči Nove godine

(VIDEO) POGBA SPASAO MURINJA: Junajtedu dovoljan minut za preokret, Čelsi i dalje gazi

Fudbal -

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Midlzbro preokretom u finišu meča 19. kola Premijer lige - 2:1, dok se Čelsi namučio da savlada Stouk - 4:2.

Tim Žozea Murinja gubio je na "Old Trafordu" od 67. minuta kada Lidbiter doveo goste u vođstvo, ali su Marsijal u 85. i Pogba u 86. minutu kreirali preokret.

Anthony Martial GOAL HD - Manchester United1... by PatsaN4ik

Paul Pogba 2-1 Amazing Goal HD - Manchester... by HdGoal

Inače, Junajtedu je tokom prvog poluvremena poništen gol Ibrahimovića.

"Crveni đavoli" su sada zapretili londonskim timovima na četvrtom i petom mestu, Arsenalu i Totenhemu. Junajted je skupio 36 bodova, koliko i "pevci", odnosno jedan manje od "tobdžija", s tim da ekipe iz glavnog grada svoje mečeve 19. kola igraju sutra.

Lider Čelsi je zabeležio 13. uzastopnu pobedu, ali je do nje došao teže nego što se očekivalo. Stouk je dva puta uspeo da anulira zaostatak, ali su "plavci" na kraju uspeli da slome njegov otpor.

Golove za ekipu Antonija Kontea postigli su Kejhil u 34. minutu, Vilijan u 57. i 65. i Dijego Kosta u 85. Španskom reprezentativcu je to 14. gol u sezoni, čime se učvrstio na vrhu liste strelaca. Martins Indi i Kraunč tresli su mrežu Čelsija u 46. i 64. minutu.

Oba srpska reprezentativca iz Čelsija zaigrala su u drugom poluvremenu, Nemanja Matić je na teren istrčao u 73. minutu, a Branislav Ivanović u 82.

Čelsi na vrhu sada ima 49 bodova, čak devet više od Liverpula i deset od Mančester sitija, koji se međusobno sastaju kasnije danas.

All Goals & Highlights HD - Chelsea 4-2Stoke... by PatsaN4ik

U ostalim današnjim utakmicama VBA je sa 2:1 kao gost savladao Sautempton, za koji je Dušan Tadić igrao 74 minuta, Barnli je bio ubedljiv protiv Sanderlenda 4:1, Lester je minimalnim rezultatom bio bolji od Vest Hema, a Bornmaut je bio sjajan u Svonsiju - 3:0.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track