(VIDEO) PONOVO U DUELU SA RONALDOM: Milorad Mažić sudi Atletiko - Real Madrid
Foto: Rojters

U DRUŠTVU NAJBOLJIH

(VIDEO) PONOVO U DUELU SA RONALDOM: Milorad Mažić sudi Atletiko - Real Madrid

Fudbal -
Velika čast ukazana je najboljem srpskom sudiji, dodeljen mu je derbi četvrtfinala Lige šampiona

Srpski fudbalski sudija Milorad Mažić deliće pravdu na prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona u utorak između Atletika i Real Madrida, saopštila je UEFA.

Mažiću je tako ukazana velika čast, jer ne samo što se našao u "društvu odabranih" sudija u završnici elitnog takmičenja, već mu je dodeljen četvrtfinalni derbi.

Najbolji srpski arbitar je ove sezone sudio već šest mečeva Lige šampiona, zaključno za duelom osmine finala između Borusije Dortmund i Juventusa. Prethodno, našao se na centru kada su se sastajali APOEL - Ajaks, Olimpijakos - Juventus, Bazel - Real i Roma - Manečster siti.

Mažiću će na Visente Kalderonu pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, a četvrti sudija biće Dejan Petrović.

Dakle, pred 42-godišnjim arbitrom iz Vrbasa je veliki izazov, jer će se na terenu "boriti" sa velikim zvezdama svetskog fudbala. Podsetimo, sa Kristijanom Ronaldom je već vodio "duele", na Svetskom prvenstvu u Brazilu prošle godine. Naime, najbolji fudbaler sveta je žestoko protestovao kod Mažića na meču Portugal - Nemačka, na kome je Srbin isključio Ronaldovog saigrača Pepea. Nemačka, koja je kasnije postala prvak sveta, deklasirala je Portugal 4:0.

Pogledajte na 4:36 kako Ronaldo protestuje kod Mažića.

http://www.youtube.com/watch?v=hdv85kiL_Ws
http://www.youtube.com/watch?v=Cps4bTIa0nA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja