(VIDEO) PREČKA SPREČILA POBEDU: Vojvodina remizirala sa Bokeljom u LE
Foto: Beta

Podelili plen

(VIDEO) PREČKA SPREČILA POBEDU: Vojvodina remizirala sa Bokeljom u LE

Fudbal -

Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa Bokeljom 1:1 (1:1), na gostovanju u Petrovcu u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbaleri Vojvodine nisu baš najbolje ušli u ovogodišnji evropski duel, jer su već u 4. minutu primili gol, kada je Đenić zatresao mrežu srpskog predstavnika. Samo minut kasnije, Dejan Meleg je sjajnim lobom sa 20 metara uspeo da poravna rezultat, a na kraju će se ispostaviti i postavi konačan.

U nastavku prvog poluvremena viđeno je par šansi sa obe strane, ali ne dovoljno da bi čuvari mreže obe ekipe imali previše posla.

Drugi nastavak je doneo više uzbuđenja ispred gola. Nažalost, sve je uglavnom završavalo pored stative. Golmani su bili na visini zadatka na obe strane, tako da se mreže nisu zatresle.

Pet minuta pre kraja uzdrmala se prečka Bokelja, rezervista Paločević je šutirao sa oko 25 metara, ali nažalost nije uspeo da savlada Mijatovića.

Liga Evrope, 1. kolo kvalifikacija:Bokelj – Vojvodina 1:1 (1:1)Đenić 4 – Meleg 5

Bokelj: Mijatović – Mladenović, Bogdanović, Zlatičanin, Ognjanović – Tomić (Kotorac 64'), M. Todorović, Đenić, Vučinić (Maraš 72') – Macanović, Pepić (Pajović 76').

Vojvodina: M. Kordić – Miletić, V. Kovačević, Puškarić, Antić – Jovančić (Paločević 59'), N. Kovačević (Micić 59') – Malbašić, Meleg, Babić (Ašćerić 70') – Trujić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track