(VIDEO) PRVI PORAZ LAJPCIGA: Bajern deklasirao Volfsburg i stigao lidera, Kostić spasao Hamburg
Foto: Fonet

(VIDEO) PRVI PORAZ LAJPCIGA: Bajern deklasirao Volfsburg i stigao lidera, Kostić spasao Hamburg

Fudbal -

Fudbaleri Bajerna deklasirali su Volfsburg 5:0 i iskoristili poraz Lajpciga u Ingolštadu (0:1) da se izjednače na vrhu tabele Bundeslige posle 14. kola.

Šampion Nemačke je bio ubedljiv protiv "vukova" na svojoj "Alijanc areni". Za "petardu" su zaslužni dvostruki strelac Levandovski, zatim Roben, Miler i Daglas Miler.

All Goals & Highlights HD - Bayern Munich 5-0... by LiG2Fr

Volfsburg je ostao na samo deset bodova, a Bajern je sa 33 na deobi liderske pozicije sa Lajpcigom, koji je izgubio prvi put u sezoni!

Lajpcig je koplja položio na gostovanju "fenjerašu". Rožer je pogotkom već u 12. minutu doneo drugu pobedu Ingolštadu, koji je tako poslednje mesto prepustio Darmštadu.

Roger Goal HD - Ingolstadt 1-0 RB Leipzig - 10... by FansBarcelona

Značajan trijumf u borbi za opstanak ostvario je Hamburger, na svom terenu protiv Augsburga, a jedini gol na meču postigao je srpski reprezentativac Filip Kostić u 68. minutu. Obe ekipe su utakmicu završile sa desetoricom, jer je domaćin ostao bez isključenog Holtbija u 44. minutu, a gost bez Kora, koji je u 66. minutu dobio drugi žuti karton.

Hamburger je sada na deobi 15. mesta, prvog iznad crte za ispadanje, sa Volfsburgom, sa po deset bodova.

Filip Kostic Goal HD - Hamburger SV 1-0 FC... by Foot_Videos

Borusija Dortmund je do boda u Kelnu došla tek u 90. minutu pogotkom Rojsa. "Jarčevi" su vodili od 28. minuta golom Rudnevsa. "Milioneri" su i dalje šesti, sa 25 bodova, a Keln je odmah iza sa dva boda manje.

Golom Petersena iz penala u 86. minutu Frajburg je pobedio Darmštad i zakucao ga za dno tabele.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track