(VIDEO) ROMANTIČNI BUGARIN: Evo kome je Božinov posvetio gol iz voleja protiv Žarkova
Foto: Saša Pavlić

Dvostruki strelac u pobedi Partizana

(VIDEO) ROMANTIČNI BUGARIN: Evo kome je Božinov posvetio gol iz voleja protiv Žarkova

Fudbal -

Fudbaler Partizana Valeri Božinov postigao je dva gola u pobedi nad Žarkovom (2:0) u Kupu Srbije.

Naročito lep bio je drugi gol, koji je dao iz voleja. Bugarin je taj pogodak posvetio svojoj devojci Biljani Dol.

"Ljubavi ovaj gol je samo za tebe...volim te", napisao je Božinov poruku Biljani na svom "Instagramu".

Romantično, nema šta...

Govoreći o meču protiv srpskoligaša, Partizanov napadač je rekao da je njegov klub favorit u mnogim utakmicama, ali da mora konstantno da se dokazuje i ne sme da potceni nijednog protivnika.

"Svi su pomalo potcenili Žarkovo, ali to su zapravo klinci Rada, njih četiri-pet u standardnoj postavi, koji su tu na kaljenju i koji su igrali Ligu šampiona sa svojom generacijom prošle godine. Njih par će biti regrutovano za prvi tim. Ovo ne govorim kao izgovor, već samo da se protivnik nikada ne potcenjuje, ko god bio. Svi igraju fudbal i ima dosta talenata. Mnogo mladih je došlo iz naše omladinske škole u prvi tim Partizana i to su generacije koje stasavaju brže nego mi", rekao je Božinov za klupski sajt.

Božinov je podsetio na kiks crno-belih minulog vikenda protiv Nišlija u Humskoj - 1:1.

"Meč s Radničkim nam je bio opomena da više nema opuštanja. Istina je da smo mi Partizan i da smo favoriti, ali to je uvek samo na papiru. Moramo da se dokazujemo u svakom meču, a posebno kada je reč o Kup utakmicama, gde se igra na ispadanje", kazao je Božinov.

Bugarski napadač je naveo da mu je drago zbog golova.

"Drago mi je da sam to ja, jer to i jeste moj posao kao centarfora, ali kao što šef ističe, nije važno ko je dao gol, jer pojedinci nisu tim, već svi moramo da igramo kao kolektiv. Ako smo sebični i želimo samo solo akcije, to nam se obija o glavu. Zahvalio bih i Nikoli Đjurđiću za asistenciju i drago mi je da je i on prekinuo neki loš niz", dodao je on.

Prema njegovim rečima, drago mu je zbog toga što su protiv Žarkova nastupili igrači koji nisu imali mnogo prilika da igraju u prethodnom periodu.

"Za fudbal je bitno da se imaju utakmice u nogama jer treninzi i utakmice nisu isto. Neki od njih nisu igrali pet meseci i ne možemo očekivati da budu kao Mesi na terenu posle tolike pauze. Važno je da se vidi njihovo zalaganje i želja da grizu za klub. Šef vidi ko se koliko trudi. Samo da nas zaobiđu povrede", rekao je Božinov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track