(VIDEO) SRAM GA BILO: Mario Baloteli pokazao srednji prst navijačima Mančester junajteda
Foto: AP

Vuk dlaku menja, ali ćud nikada

(VIDEO) SRAM GA BILO: Mario Baloteli pokazao srednji prst navijačima Mančester junajteda

Fudbal -
Napadač Liverpula ponovo se "istakao" prostaklukom

Fudbaler Liverpula Mario Baloteli ne može bez prostakluka. Posle nedeljne utakmice sa Mančester junajtedom, protivničkim navijačima je pokazao srednju prst!

Italijanski napadač se možda povremeno primiri i ne pravi incidente, ali pre ili kasnije ponovo uradi nešto što dokazuje da "vuk dlaku menja, ali ćud nikada".

Baloteli je dugo posle završetka derbija na Enfildu ostao na terenu. Za to vreme praznile su se tribine, a gostujući navijači, prema bezbednosnim pravilima, ostaju zaključani dok sve domaće pristalice ne napuste stadion. I tako su fanovi "crvenih đavola" uz pesmu slavili trijumf (2:1) u velikom derbiju, kada je podno njihove tribine prošao Baloteli. Italijan je prvo izvadio telefon i fotografisao Junajtedove navijače, a onda im je, onako kao usput, pokazao srednji prst.

Razumljivo je da je bio nezadovoljan porazom svog tima, ali slavna ličnost kakva on bez sumnje jeste, ne sme tako da se ponaša. Kod Balotelija se verovatno akumulirao bes, jer kod trenera Brendana Rodžersa nema važnu ulogu. Protiv Mančester junjateda je na teren ušao tek u 66. minutu. Ipak, sve to ne može da bude opravdanje za njegov prostački gest.

http://www.youtube.com/watch?v=lbrqsRXSVek

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track