(VIDEO) SRBIN VIDEO DEMONSTRACIJU SILE: Bajern uništio Hamburger sa 8 projektila!
Foto: Reuters

Anćelotijev jubilej

(VIDEO) SRBIN VIDEO DEMONSTRACIJU SILE: Bajern uništio Hamburger sa 8 projektila!

Fudbal -

Fudbaleri Bajerna deklasirali su Hamburger 8:0 (3:0) u utakmici 22. kola Bundeslige.

Golove za šampiona Nemačke postigli su Arturo Vidal u 17. minutu, Robert Levandovski u 24. iz penala, 42. i 54, David Alaba u 56, Kingsli Koman u 65. i 69. i Arjen Roben u 87.

Za Hamburger je do 72. minuta igrao srpski reprezentativac Filip Kostić.

Tim Karla Anćelotija je zadržao pet bodova prednosti na vrhu tabele nad drugoplasiranim Lajpcigom, koji je kao domaćin savladao Keln 3:1.

Anćelotiju je današnji meč bio 1000. u trenerskoj karijeri, a zabeležio je 591. pobedu.

Hamburger je na 16. mestu sa 20 bodova.

All Goals & highlights HD - Bayern Munich 8-0... by footballderby

Fudbaleri Lajpciga pobedili su kao domaćini Keln sa 3:1 i zadržali drugo mesto na tabeli. Domaći su poveli u trećem minutu preko Emila Forsberga, a njihovo vodjstvo udvostručio je Dominik Maroh autogolom u 34. minutu. Juja Osako postigao je gol za Keln u 53. minutu, a 15. prvenstvenu pobedu Lajpcigu obezbedio je Timo Verner u 65. minutu.Lajpcig je drugi na tabeli sa 48 bodova i ima pet manje od Bajerna, dok je Keln sedmi na tabeli sa 33 boda.

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su na gostujućem terenu Frajburg sa 3:0. Golove za klub iz Dortmunda postigli su dvostruki strelac Pol Emerik Obamejang, u 55. i 70. minutu, kao i Sokratis u 13. minutu.

Augsburg je pobedio na gostujućem terenu Darmštat sa 2:1, dok je Majnc u Leverkuzenu pobedio Bajer sa 2:0.Večeras u Berlinu igraju Herta i Ajntraht iz Frankfurta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track