(VIDEO) SRPSKI DERBI U RIMU: Mihajlovića razbio njegov Lacio
Foto: AP

Četvorica naših na terenu, dvojica na klupi

(VIDEO) SRPSKI DERBI U RIMU: Mihajlovića razbio njegov Lacio

Fudbal -

Fudbaleri Lacija pobedili su danas u Rimu Torino sa 3:1 (0:0), u poslednjoj utakmici 28. kola Serije A, i tako se popeli na četvrto mesto tabele.

Sva četiri gola postignuta su u drugom poluvremenu, a Lacio je do pobede došao pogocima u finišu meča.

Lacio je poveo u 56. minutu, kada je posle centaršuta sa desne strane nastala gužva u šesnaestercu, a Ćiro Imobile je došao do odbijene lopte i iz neposredne blizine smestio u mrežu.

Torino je izjednačio u 72. minutu. Huan Iturbe je izveo slobodan udarac sa desne strane, takozvani "skraćeni" korner, a Maksi Lopez je bio najviši u skoku i glavom je smestio loptu u mrežu.

Lacio je do novog vođstva došao u 87. minutu. Džordan Lukaku dao je loptu Balderu Keiti, koji se okrenuo ka golu, namestio se, i sa oko 18 metara sa leve strane pogodio suprotni ugao gola.

Konačni gol postignut je u 90. minutu. Senad Lulić je iz kontranapada proigrao Felipea Andersona, koji je ušao u šesnaesterac i mirno savladao Džoa Harta.

Bio je to takoreći srpski megdan na rimskom "Olimpiku", jer su s obe strane terena bila po dvojica naših internacionalaca, a na klupama još po jedan. Za Lacio su ceo meč odigrali Dušan Basta i Sergej Milinković-Savić, dok su u prvom timu Torina bili Saša Lukić i Adem Ljajić (zamenjen u 63. minutu).

Na klupi domaćina sedeo je napadač Filip Đorđević, a na klupi gostiju trener Siniša Mihajlović.

Miha je u Laciju ostavio dubok trag kao igrač od 1998. do 2004.

Lacio je sada na četvrtom mestu, sa dva boda više od Intera i četiri manje od Napolija na trećem mestu, koje vodi u Ligu šampiona. Torino je ostao 10. na tabeli sa 39 bodova.

All Goals Lazio 3-1 Torino FC - 13.03.2017 by diyan-delev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track