(VIDEO) SVETSKA FACA ZBOG LUDOG PROMAŠAJA: Milan Đuričić zvezda i u Brazilu!
Foto: Ivan Raupp/GloboEsport

Njegov promašaj obišao planetu

(VIDEO) SVETSKA FACA ZBOG LUDOG PROMAŠAJA: Milan Đuričić zvezda i u Brazilu!

Fudbal -

Ekipa brazilskog Globo esportea bila u Srbiji i uradila specijalnu reportažu s Milanom Đuričićem, fudbalerom Lokomotive, koji je promašio gol sa pola metra

Brazilski televizijski kanal i portal Globo esporte boravio je u Srbiji kako bi napravio reportažu o Milanu Đuričiću Lemiju, verovatno najpopularnijem fudbaleru četvrtog ranga takmičenja u našoj zemlji, a i šire!Klub neverovatnihReč je o TV ekipi emisije „Fudbalski klub neverovatnih“, koja je posle najvećih svetskih asova predstavila Brazilcima i tvorca najčudnijeg fudbalskog promašaja s utakmice između Lokomotive i Turbine.

Pored standardnog intervjua s Lemijem, njegovim saigračima, trenerom i direktorom kluba, Brazilci su zatražili od junaka priče da se rekonstruiše događaj. U čak tri pokušaja, da bi se dobila što vernija slika momenta s utakmice protiv Turbine, Đuričić je uspeo da promaši gol s iste razdaljine.- Imao sam loptu, prošao sam golmana i svi su očekivali da dam gol. I ja sam to očekivao, ali pred moj udarac lopta je nezgodno odskočila. Loše sam je šutnuo i promašio sam sve - objasnio je Đuričić za Globo esporte.

Osećam se kao Nejmar OVDE

Dejan Petković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track