(VIDEO) TO, BATKE: Mile Kitić vodi Levski do titule!
Foto: Dragana Udovičić

Fudbaleri iz Sofije otkrili RECEPT USPEHA

(VIDEO) TO, BATKE: Mile Kitić vodi Levski do titule!

Fudbal -

Kad Miletovi hitovi zagrme u autobusu i svlačionici, mi ne možemo da izgubimo utakmicu tog dana, kažu u klubu koji s klupe predvodi naš Ljupko Petrović

Fudbaleri bugarskoj Levskog u velikoj su pobedničkoj seriji, a za njihovu lidersku poziciju u bugarskom prvenstvu i te kako je zaslužan srpski folker Mile Kitić!Ekipa Ljupka Petrovića ostvarila je sedam uzastopnih trijumfa, a sreću im donosi Kitićeva muzika, koju redovno puštaju u klupskom autobusu.- Kad Miletovi hitovi zagrme u svlačionici i autobusu, mi ne možemo da izgubimo utakmicu tog dana - kažu u klubu iz Sofije.Ovu teoriju potvrdio je fudbaler plavih Mehdi Burabija, koji je na Instagram okačio kratak video iz autobusa, u kojem gruva hit „Kilo gore, kilo dole“.

Na čelu ekipe... Ljupko Petrović
Na čelu ekipe... Ljupko Petrović

Interesantno je da ove sezone klub iz Sofije ne zna za poraz, prvenstvo su počeli sa dva nerešena rezultata, a sve je krenulo odlično kad su savladali najbolju bugarsku ekipu poslednjih godina Ludogorec. Od tada Ljupko i njegovi momci bacaju na kolena svakog rivala, šest puta su to učinili u Prvoj ligi i jednom u Kupu. Zato i ne čudi što su prvi na tabeli sa 20 bodova iz osam mečeva uz gol razliku 16:3. Šta bi bilo da se nisu „dopingovali“ hitovima Mileta Kitića, ali jedno je sigurno - žele da nastave u istom ritmu i u CD-plejeru autobusa mora da bude disk popularnog srpskog folkera.

Naši ljudiLJUPKO: NISAM JA, JORGANČEVIĆ JE ZARAZIO BUGARE NARODNJACIMALjupko Petrović preporodio je Levski. Trofejni srpski stručnjak za Kurir otkriva da je za pozitivnu atmosferu i srpske hitove u autobusu „kriv“ golman Bojan Jorgančević.- On je počeo da pušta tu muziku i svi su je prihvatili, čak i strani igrači, koji nisu sa ovih prostora. Bojana cene i veruju u njegov muzički ukus - priča za naš list Ljupko i dodaje:- Istina je da nam odlično ide, ali verujte da smo krvavo radili za ovo od početka priprema. Ali nije Levski što je nekad bio, u početku su čekali prvi kiks da me smene, ali rezultati im nisu dali povoda za to. Rekao sam da ću otići kad ja to budem hteo, a uopšte nije isključeno da to uradim sada kada smo prvi na tabeli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track