(VIDEO) UHAPŠEN DRON OPERATER MORINA: Planirao atentat na Vučića! Naoružan do zuba!
Foto: AP 2015

Terorista iza rešetaka

(VIDEO) UHAPŠEN DRON OPERATER MORINA: Planirao atentat na Vučića! Naoružan do zuba!

Fudbal -
Albanska policija je kod Morine pronašla dva pištolja i 30 metaka

TIRANA - Terorista Ismail Morina, koji je priznao da je podigao dron na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu, uhapšen je zbog posedovanja oružja bez dozvole.

http://www.youtube.com/watch?v=eBM7yz6GOQI

Prema saopštenju albanske policije, Morina je uhapšen dok se vozio džipom kroz novi deo Tirane. Osim njega, uhapšene su još tri osobe.Kod Morine je pronađen pištolj kragujevačke "Zastave", a nakon pretresa njegovog automobila policija je pronašla još jedan pištolj TT i 30 metaka. Morina nije imao dozvolu za oružje koje poseduje. Policija je u automobilu pronašla i 35 karata za sutrašnju utakmicu između Albanije i Srbije u Elbasanu.

Navodno, Morina je izjavio da je pištolj nosio u samoodbrani, jer mu kako on tvrdi "prete iz Srbije".

Podsetimo, Morina je u utorak najavio da sprema iznenađenje na predstojećoj utakmici kvalifikacija za EP 2016. između Albanije i Srbije. Iako su čelnici Fudbalskog saveza Albanije ranije objavili da će Morini biti zabranjen ulazak na stadion, on se pohvalio na društvenim mrežama da će 100 odsto biti na stadionu, a pokazao je kartu za meč koja glasi na njegovo ime.

Morina sa fudbalerima Albanije (Foto: Fejsbuk)
Morina sa fudbalerima Albanije (Foto: Fejsbuk)

Morina, čiji je nadimak Balista, je rekao da ima i iznenađenje za premijera Srbije Aleksandra Vučića, koji, ipak, još nije odlučio da će prisustvovati ovom duelu. On je rekao da je spremio naočare za Vučića aludirajući na napad na premijera Srbije u Srebrenici.

100 Perqind Prezent !

Posted by Ismail Morina - Ballisti,Official on Monday, October 5, 2015
Stefan Mitrović skida zastavu
Stefan Mitrović skida zastavu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track