(VIDEO) VELŠANI ZGROŽENI MARAKANOM: Evo šta poručuju navijačima koji će doći na meč sa Srbijom
Foto: Nebojša Mandić

Već misle na gostovanje u Beogradu

(VIDEO) VELŠANI ZGROŽENI MARAKANOM: Evo šta poručuju navijačima koji će doći na meč sa Srbijom

Fudbal -

Fudbaleri Srbije i Velsa odigraće 11. juna na stadionu Rajko Mitić duel u okviru kvalifikacija za Muindijal u Rusiji 2018. godine, a mediji na Ostrvu su objavili fotografije sa prilično ruiniranog najvećeg srpskog stadiona i upozorili navijače, šta ih čeka u prestonici Srbije.

Vels onlajn (Wales online) upozorava sunarodnike da će u Beogradu imati veoma loše uslove, počevši od toga da na Marakani ima osam toaleta predviđenih za goste, zatim se govori o lošem kvalitetu sedišta, nedostatku osveženja, rupe između tribine i terena, visokim šiljcima na ogradi, put do stadiona od autobuske stanice...

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

"Cena karte je samo tri i po funte, kao cena pića u jednom kardifskom lokalu, i to je sjajno, ali ne bih voleo da vidim naše ljude na stadionu "Rajko Mitić" - rekao je neimenovani predstavnik navijača Velsa za tamošnje medije i to objasnio "jadnim stanjem paklenog stadiona".

"Postoji kanal oko terena, u njemu nema vode, ali možete pasti sa dva metra. Sve je ograđeno velikim čeličnim ogradama tako da u slučaju opasnosti nećete moći da izađete. Tribine su strme i nemate za šta da se uhvatite, što je takođe veoma opasno", navodi se u tekstu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track