(VIDEO) ZA MIHIN OSMEH, ALI NEDOVOLJNO ZA MUSLINA: Ljajić spasao Torino majstorijom u Udinama
Foto: AP

U STRAŠNOJ FORMI

(VIDEO) ZA MIHIN OSMEH, ALI NEDOVOLJNO ZA MUSLINA: Ljajić spasao Torino majstorijom u Udinama

Fudbal -

Fudbaleri Udinezea i Torina odigrali su večeras nerešeno 2:2 u 11. kolu italijanske Serije A.

Torino je prvi stigao do prednosti, da bi za 10 minuta igre u drugom delu meča Udineze stigao do preokreta, ali su gosti na kraju stigli do izjednačenja pogotkom srpskog fudbalera Adema Ljajića.

Ekipa Siniše Mihajlovića povela je u 15. minutu golom Marka Benasija na asistenciju Andree Belotija. Udineze je u 60. minutu preko Sirila Teroa stigao do izjednačenja, da bi samo 10 minuta kasnije Duvan Zapata doveo svoj tim do prednosti.

Ljajić je u 77. minutu doneo izjednačenje Torinu sjajnim udarcem sa oko 15 metara desno iskosa posle dodavanja Lorenca De Silvestrija.

Ljajić je u strašnoj seriji, jer je je spasao Torino poraza i protiv Lacija prošle nedelje, kada je bio precizan iz penala, a pre toga je dao i dva gola Palermu. Ipak, njegova odlična forma nije bila dovoljna da ga selektor Srbije Slavoljub Muslin uvrsti na spisak kandidata za predstojeću utakmicu sa Velsom.

Torino posle 11 odigranih utakmica zauzima osmo mesto u Seriji A sa 16 bodova, dok Udineze ima dva boda manje i nalazi se na 12. poziciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track