(VIDEO) ZLATAN NEPONOVLJIVI: Evo kako se Ibra pravdao što je nokautirao igrača Evertona
Foto: Reuters

Nikad nije kriv

(VIDEO) ZLATAN NEPONOVLJIVI: Evo kako se Ibra pravdao što je nokautirao igrača Evertona

Fudbal -

Fudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović bio je u centru pažnje na nedeljnoj utakmici sa Evertonom u Liverpulu, ali i posle nje.

Šveđanin je u finišu prvog poluvremena postigao spektakularan gol, a pred kraj meča je žestoko u glavu šutnuo igrača EvertonaŠejmusa Kolmana pošto je prethodno seo na njega. Nokautirao je rivala koji leži.

Međutim, Ibra je kasnije demantovao da je to uradio namerno iako je tako izgledalo.

"Čuo sam da je komentator u prenosu rekao da sam nekog namerno udario u glavu. To je bio duel 50:50, povukao me je za sobom na zemlju. Verujte mi, ako želim nekog da udarim u glavu, znam kako treba da ga pogodim da ga odmah uspavam. To je sve što imam da kažem'', rekao je Zlatan Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimovic Sits On Seamus Coleman And... by RussellLerman

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track