VLASNIK LUDOGORECA RASPALIO PO ZVEZDI: Smejali su se našim kravama, a nama je govedina poslastica
Foto: Printskrin

Prvi čovek Ludogoreca uživa u trijumfu

VLASNIK LUDOGORECA RASPALIO PO ZVEZDI: Smejali su se našim kravama, a nama je govedina poslastica

Fudbal -

Vlasnik Ludogoreca Kiril Domuščiev uživao je u proslavi plasmana svog tima u plej-of fazu Lige šampiona, ali nije propustio priliku da za bugarske medije izjavi koliko mu je pobeda nad Crvenom zvezdom slatko pala.

"Pre meča mnogi su mi se smejali kada sam rekao da ćemo postići više golova nego u Razgradu. Sada se videlo ko je pogrešio", sa velikim zadovoljstvom je prokomentarisao Domuščiev.

"Tokom celog meča navijači Crvene zvezde su nas vređali zbog krava koje su videli u našoj zemlji kada su gostovali. Želeli su na taj način da nam se rugaju. Očigledno da je za nas govedina poslastica koju rado konzumiramo", ispalio je prvi čovek Ludogoreca aludirajući na to da su igrom "pojeli" crveno-bele.

Ludogorec je posle 2:2 u prvoj utakmici srpskog prvaka, posle produžetaka, pobedio u Beogradu sa 4:2.

Ali svemu tome prethodila je "pomoć" navijača Crvene zvezde koji su bacali petarde pod prozor fudbalera bugarskog prvoligaša.

"Igrači nisu mogli da spavaju, ali su i pored toga pokazali klasu. Uradili smo ono što smo želeli, a oni neka se ponovo smeju i govore da pričam gluposti", naglasio je Domuščev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track