VOJVODINA PREČA OD SRBIJE: Zoran Marić neće da bude selektor mlade reprezentacije
Foto: UEFA

Odbio ponudu

VOJVODINA PREČA OD SRBIJE: Zoran Marić neće da bude selektor mlade reprezentacije

Fudbal -
Imam ugovor sa Vojvodinom i preuzeo sam obavezu da pomognem klubu koji doživljavam kao svoj, u kojem sam bio prvotimac i kapiten, iskren je iskusni stručnjak

Radovan Ćurčić je napredovao do funkcije selektora A reprezentacije, pozicija stratega mladog državnog tima je upražnjena, a za nju neće konkurisati Zoran Marić, aktuelni šef stručnog štaba Vojvodine, koji je imao otvorenu ponudu Fudbalskog saveza Srbije.

Potpredsednik FSS Savo Milošević razgovarao je sa Marićem i predložio mu da nasledi Ćurčića, što bi na određen način predstavljao i povratak iskusnog stručnjaka na Terazije, pošto je bio selektor omladinaca Srbije, ali je njegov odgovor bio negativan.„Promovisanje u kandidata za mesto selektora mlade reprezentacije doživljavam kao veliko priznanje, ali u sadašnjim okolnostima nisam mogao na tu ponudu da odgovorim pozitivno. Imam ugovor sa Vojvodinom i preuzeo sam obavezu da pomognem klubu koji doživljavam kao svoj, u kojem sam bio prvotimac i kapiten i u kojem mi je u ovoj sezoni po treći put povereno da budem na čelu stručnog štaba. Zbog poslova u Vojvodini, koje još nisam završio, ne bih mogao da se prihvatim izazova u mladoj reprezentaciji Srbije“, napomenuo je Marić.

Kurir sport / Sportski žurnal

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track