VOJVODINA PRED POLUFINALE KUPA: Navijači Partizana mogu SAMO na Jug
Foto: Fonet

Saopštenje novosadskog kluba

VOJVODINA PRED POLUFINALE KUPA: Navijači Partizana mogu SAMO na Jug

Fudbal -

Navijači fudbalskog kluba Partizan biće smešteni na južnoj tribini stadiona "Karađorđe" na predstojećoj utakmici protiv Vojvodine u Kupu Srbije, objavio je danas novosadski klub.

"U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, Vojvodina još jednom naglašava da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na te tribine neće biti dozvoljen ulaz navijačima sa obeležjima Partizana. Za navijače Partizana rezervisana je isključivo južna tribina", navodi se u saopštenju.

Ulaznice na južnu tribinu koštaće 400 dinara, a prodavaće se na glavnoj blagajni stadiona "Karađorđe" u utorak od 12.00 do 18.00 i na blagajni kod južne tribine u sredu od 15.00 do 19.00. Ostale tribine rezervisane su za navijače Vojvodine, a ulaz će koštati 800 za zapadnu, 600 za istočnu, dok će za severnu moći da se dobiju besplatno. Vojvodina je pozvala navijače oba kluba da na vreme obezbede ulaznice i udju na stadion, kako bi se izbegle gužve.

"Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje", piše u saopštenju.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije izmedju Vojvodine i Partizana igraće se u sredu od 19.00 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Grobari vređaju fudbalere Vojvodine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track