VOŠA MERKA LIDERSKU POZICIJU Lalatović: Cilj je da ostanemo u trci sa Zvezdom
Foto: Beta

Vojvodina gostuje Mladosti

VOŠA MERKA LIDERSKU POZICIJU Lalatović: Cilj je da ostanemo u trci sa Zvezdom

Fudbal -

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je cilj njegovog tima da ostane u trci za prvim mestom i da će zbog toga ići na pobedu u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Mladosti u Lučanima.

"Radi se o dobrom i kvalitetnom timu, koji bolje igra kod kuće nego na strani. Mesto koje Mladost zauzima na tabeli pokazuje da ima kvalitet. Idemo tamo da odigramo dobru utakmicu i osvojimo nova tri boda. To neće biti lako, ali mi smo Vojvodina, veliki klub i ove sezone igramo sjajno. Trenutno smo drugi, sa samo dva boda zaostatka za prvoplasiranim i naš cilj je da ostanemo u trci za prvo mesto, da ne dozvolimo Crvenoj zvezdi da nam odmakne", rekao je Lalatović.

Fudbaleri Vojvodine u nedelju od 17 časova igraju u Lučanima protiv Mladosti, utakmicu 12. kola Super lige Srbije. Novosadski tim je drugi na tabeli sa 26 bodova, a Mladost zauzima šesto mesto sa 18.

"Iza nas je pauza zbog obaveza reprezentacije. Prvu nedelju smo iskoristili da treniramo po dva puta dnevno, kako bismo još više podigli nivo fizičke spreme, a posle toga smo odigrali prijateljsku utakmicu protiv Rada, na kojoj su svi igrači dobili šansu da odigraju po poluvreme. Ove nedelje smo radili po jednom dnevno i više smo bili okrenuti pripremi na taktičkom planu i analizi protivnika", naveo je Lalatović.

Trener Vojvodine rekao je da zna kvalitete Mladosti, a da je najvažnije da je atmosfera među igračima dobra, pošto su svi dobro radili, pa će moći da izvede najjači sastav.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track