ZADOVOLJNI CRNO-BELI: Partizan će biti stabilniji, jači i spremniji za nove izazove
Foto: Partizan

ZADOVOLJNI CRNO-BELI: Partizan će biti stabilniji, jači i spremniji za nove izazove

Fudbal -

Privremena uprava Fudbalskog kluba Partizan u proširenom sastavu je, na svojoj sednici od 14. juna 2016. godine, razmatrala dosadašnji rad sportskog sektora na početku letnjeg prelaznog roka i saopštila da je zadovoljna urađenim, kao i tokom priprema za Skupštinu kluba.

"Izraženo je zadovoljstvo dosadašnjim učinkom, pružena je nedvosmilena podrška sportskom direktoru i treneru prvog tima i izraženo očekivanje da će, u nastavku prelaznog roka, prvi tim biti još stabilniji, jači i spremniji za borbu za nove trofeje i uspehe u evropskim takmičenjima.

Posebno je izraženo zadovoljstvo zbog produžetka ugovora Saše Ilića, kapitena i istinske Partizanove legende, dok će o ostalim vrednim pojačanjima, javnost biti blagovremeno obaveštavana u narednim danima.

Privremena uprava kluba je analizirala i određena pravna pitanja u sklopu priprema za održavanje Vanredne skupštine FK Partizan i izrazila nadu da će predstojeći susreti ekspertskih pravnih timova, u koordinaciji sa FSS, doprineti rešavanju otvorenih pravnih dilema.", stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track