ZALILI POBEDU NAD IRSKOM: Mladi fudbaleri Srbije dočekali zoru na splavu!
Foto: Damir Dervišagić

E, ako su bančili

ZALILI POBEDU NAD IRSKOM: Mladi fudbaleri Srbije dočekali zoru na splavu!

Fudbal -

Mladi fudbaleri Srbije proslavili trijumf nad Republikom Irskom (3:2) na jednom prestoničkom splavu. Najveseliji bili Andrija Živković, Mihajlo Ristić, Nikola Maraš i Miloš Veljković

Dok se pobeđuje i igra svim srcem za Srbiju, onda je sve dozvoljeno!

Mladi reprezentativci Srbije proslavili su na jednom prestoničkom splavu trijumf nad Irskom 3:2 u okviru kvalifikacija za Euro.Ma, dok gazite rivale, ništa nije problem. Ni da se izađe i popije, naravno, ako je to umereno i posle utakmice! Kvartet članova naše mlade reprezentacije posle pobede u Novom Sadu nad Ircima zapucao je za Beograd u noćni provod.

Na jednom prestoničkom splavu paparaco Kurira zatekao je Andriju Živkovića, Mihajla Ristića, Nikolu Maraša i Miloša Veljkovića. Uz hitove poznatog muzičara Raste, „orlići“ su đuskali do zore. Pobeda je zalivena i flaškom votke! Ako, zaslužili ste...

U elementu... Živković, Maraš, Veljković i Ristić
U elementu... Živković, Maraš, Veljković i Ristić

Podsećamo, posle remija protiv Irske na splavu su završili i pojedini seniorski fudbaleri Srbije. Takvi potezi „orlova“ bodu oči narodu, koji je silno razočaran posle njihovih utakmica, a oni mrtvi ladni banče po splavovima. Nekako je primereno da kad se već ne pobedi, onda se i ne ide na bilo kakvo slavlje posle utakmice. Tako bi bar trebalo da bude, ali pojedincima je nezamisliv dolazak u Beograd bez odlaska na splav.

Jedan od boljih u pobedi nad Irskom... Andrija Živković
Jedan od boljih u pobedi nad Irskom... Andrija Živković

Zajedno na splavuI BOZOLJAC SLAVIO UZ HITOVE ANE NIKOLIĆUz „orlove“, na prestoničkom splavu ekipa Kurira zatekla je i Iliju Bozoljca. Srpski teniser je sa prijateljem slušao Rastu, a u pauzi nastupa došao je do separea u kom je bila smeštena Ana Nikolić s bratom Markom. Bozoljac se pozdravio s njima i ubrzo potom i napustio splav.Ilija je član Dejvis kup reprezentacije Srbije, a u karijeri je osvojio 13 turnira (četiri čelendžera i devet fjučersa).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track