ZANOSNA ŽENA MAURA IKARDIJA: Vanda opet isturila grudi
Foto: Profimedia

Italija u šoku: Božićna večera u Interu

ZANOSNA ŽENA MAURA IKARDIJA: Vanda opet isturila grudi

Fudbal -

Supruga Maura Ikardija bila u centru pažnje zbog dekoltea i provokativnog komentara „Nema raja bez dobrih grudi“

Vanda Nara, supruga napadača Intera Maura Ikardija, ponovo je digla na noge Italiju!Seksepilna Argentinka bila je zvezda večeri na božićnoj proslavi koju su organizovali čelnici Intera za svoje fudbalere povodom predstojećih praznika, Božića i Nove godine po Gregorijanskom kalendaru. Iako je večera planirana da bude diskretna, odnosno kao dan kad će se fudbaleri sa svojim lepšim polovinama družiti između sebe, Vanda Nara nije izdržala. Ponovo je, i to po ko zna koji put, u prvi plan stavila svoje bujne grudi.

Sve puca od oblina... Vanda Nara Ikardi
Sve puca od oblina... Vanda Nara Ikardi

Ovog puta imala je i podršku Kristine Morales, supruge Gaela Medela. Njih dve su isturile grudi i fotkale se, a onda je Vanda na Instagramu objavila fotografiju, uz potpis:- Nema raja bez dobrih grudi!

Aduti za medalju... Vanda Nara i Kristina Morales
Aduti za medalju... Vanda Nara i Kristina Morales

Potez Argentinke razljutio je njenog supruga Maura Ikardija jer od provokacija nije mogla da se uzdrži ni na veliki verski praznik u katoličkom svetu. Napadač se naljutio na suprugu i zapretio joj da će je napustiti ako nastavi tako da se ponaša.

Čudni ljudiUNIŠTILI ŽIVOT MAKSIJU LOPEZUVanda Nara i Mauro Ikardi u vezi su već nekoliko godina. Afera između njih dvoje digla je celu Italiju na noge. Naime, Maksi Lopez bivši muž Vande Nare, s kojom ima troje dece, primio je Ikardija kao talentovanog klinca iz Argentine u svoj dom. Nažalost, on mu se na gostoprimstvu zahvalio tako što mu je preoteo ženu, a onda ga je i provocirao fotografijama s njegovom decom i komentarima da je za njih bolji od rođenog oca.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track