Žena hrvatskog fudbalera ima ljubavnika drvoseču, a njegova majka kaže: Nervozan je zbog drva
Foto: Reuters

LJUBAVNA AFERA

Žena hrvatskog fudbalera ima ljubavnika drvoseču, a njegova majka kaže: Nervozan je zbog drva

Fudbal -

Britanski mediji poslednjih dana opširno pišu o navodnom ljubavnom trouglu hrvatskog fudbalera i člana Liverpula Dejana Lovrena, njegove supruge Anite i njenog ljubavnika Darija Torbića.

Mediji su preneli da je Anita, majka dvoje dece, varala Dejana osam meseci sa zajedničkim prijateljem, i to potkrepili fotografijama. Nagađalo se da je upravo Dario prodao fotografije na kojima leži golišav sa Anitom u naručju.

I dok akteri ove ljubavne afere nisu izlazili u javnosti sa izjavama, oglasila se majka Daria Torbića. Đurđica Torbić je najavila tužbu protiv engleskih medija.

"Dario ne može ništa da komentariše jer trenutno ima jako puno posla s drvima. Jako je nervozan i pod stresom. On ima i sina koji je trenutno sa mnom na moru. Nije nikome lako. Ali, napomenula bih da je Dario taj koji je bio slobodan, a Anita je u braku, pa je logično da je ona kriva za neveru, a ne moj sin koga optužuju", rekla je za Jutarnji Đurđica Torbić.

Kako bi smirili strasti, Anita je u utorak dovezla Dejana na trening Liverpula i tom prilikom, uz nekoliko sočnih psovki, pokazala srednji prst novinarima. Kada se na to doda i da je Lovren na društvenim mrežama napisao da je "život lep", može se zaključiti da je bračni par odlučio da se pomiri i da je ljubavna afera oproštena.

Ostaju otvorena pitanja da li je afera s Torbićem bila Anitina osveta za navodne Dejanove preljube, ili su fotografije osveta Daria koji se našao u ulozi ostavljenog ljubavnika.

Zanimljivo je da se njih troje znaju odavno. Lovren i Torbić znaju se dosta dugo, a Anita se obojici dopala. Ona je sa 16 godina odabrala Dejana koji tada nije bio poznat fudbaler.

Dejan Lovren sa porodicom, Foto: Fejsbuk printskrin
Dejan Lovren sa porodicom, Foto: Fejsbuk printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track