ZLATNI ORLIĆ NIJE USAMLJEN: Nemanji Antonovu se pridružila devojka u Cirihu!
Foto: Damir Dervišagić

Grashopers dobio fana iz Srbije

ZLATNI ORLIĆ NIJE USAMLJEN: Nemanji Antonovu se pridružila devojka u Cirihu!

Fudbal -
On ove sezone igra odlično u dresu švajcarskog kluba, a posle uspeha sa mladom reprezentacijom očekuje se da nastavi niz pobeda

Zlatni „orlić“ Nemanja Antonov nije više usamljen u Cirihu! Sa njim u Švajcarskoj sada je i devojka Selena Mihajlović!- Ljubav ne zna za granice - ko iz topa je istakla Selena iz srca Evrope.

Obišli Cirih uzduž i popreko... Nemanja i Selena
Obišli Cirih uzduž i popreko... Nemanja i Selena

Podrška s tribinaMladi reprezentativac Srbije vratio se iz Litvanije, gde je bio akter nove pobede naše mlade selekcije, koja beleži odlične rezultate u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2017. godine. Antonov je bio među boljima u taboru „orlića“, pa u Grashopersu s pravom očekuje da nastavi pobedonosni niz. A da će biti silno motivisan govori i podatak da će s njim u srcu Švajcarske biti i lepša polovina, devojka iz Pančeva Selena Mihajlović. Ona je i pre mesec dana boravila kod dragog u Cirihu, kada su zajedno obišli grad uzduž i popreko. O Mihajlovićevoj su pisali i švajcarski mediji, predstavivši je kao novog navijača Grashopersa.

Selena je bodrila Nemanju i njegove saigrače na utakmicama sa Sionom (2:0) na krcatom Lecigrundu i Sent Galenom u gostima (1:1). Antonov je na tim mečevima bio među boljima na terenu, a čak su ga i švajcarski novinari hvalili. Sada, kada je Mihajlovićeva ponovo stigla u Cirih, očekuje se nastavak dobrih rezultata Grashopersa i dobrih igara Antonova.

Ljubav s KaraburmeNemanja Antonov i Selena Mihajlović upoznali su se pre godinu i po dana, u periodu dok je on igrao za OFK Beograd. Selena je bila najveća podrška svom dragom u junskom pohodu na krov sveta sa omladinskom reprezentacijom Srbije.

Vatreni navijač... Selena u Nemanjinom dresu Grashopersa
Vatreni navijač... Selena u Nemanjinom dresu Grashopersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track