ZNA KRISTIJANO GDE ŽIVE NAJLEPŠE ŽENE NA SVETU Nova ljubav: Ronaldo smuvao Srpkinju
Foto: Kristal

Svetski mediji bruje

ZNA KRISTIJANO GDE ŽIVE NAJLEPŠE ŽENE NA SVETU Nova ljubav: Ronaldo smuvao Srpkinju

Fudbal -

Manekenka Kristina Perić u žiži interesovanja britanskih i italijanskih novinara zbog veze s najboljim fudbalerom sveta

Svetski mediji bruje o ljubavi najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda i srpske manekenke Kristine Perić! O njihovoj vezi se priča već duže vreme, ali u vidu čaršijske priče, dok je sada ljubavnu romansu potvrdila naša lepotica.

- Na moju žalost, zbog mog i njegovog posla ne provodimo mnogo vremena zajedno. Poslednji put smo se takođe videli nakratko, pošto sam hitno morala da odletim za Majami. Moram da istaknem da nas je upoznao šminker David, koji je nekada šminkao njegovu bivšu devojku Irinu - kazala je Kristina Perić, a preneo uticajni svetski portal goal.com.

- Čim me je video, rekao mi je: „Moram da te upoznam s Ronaldom. Ti i Irina mnogo ličite, sigurno ćeš mu se dopasti“ - istakla je ona i dodala:

- Ronaldo nije opterećen slavom i novcem. Ponaša se kao običan dečko iz kraja.

Nova ljubav ista kao stara... Ronaldo i Irina Šajk
Nova ljubav ista kao stara... Ronaldo i Irina Šajk

O Kristijanu Ronaldu i Kristini Perić piše i italijanska Gazeta, a osvanula je i fotografija Srpkinje sa stadiona Santjago Bernabeu, gde je bodrila Ronalda.Srpska manekenka nedavno je postala model „Viktorijas sikreta“, jedne od najpoznatijih kompanija za donji veš. Sama je u nekoliko navrata isticala da je radila za mnoge velike brendove, ali da u Srbiji to nisu prepoznali.

- Bilo bi dobro da bude još neka da pobedimo Brazilke, pošto ih ima najviše u „Viktorijas sikretu“ - poručila je Kristina Perić.

PrijateljiceS MILICOM PAVLOVIĆ KAO SESTRAKristina Perić bliska je prijateljica Milice Pavlović. Naša popularna pevačica nedavno ju je angažovala za snimanje spota za pesmu „Dominacija“, koji obara rekorde u gledanosti na Jutjubu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track