ZVEZDA NAPADA KAIRAT: Tri komada, to je naša nada!
Foto: Aleksandar R

Revanš utakmica Lige Evrope (16.00)

ZVEZDA NAPADA KAIRAT: Tri komada, to je naša nada!

Fudbal -
Znamo da su nas dobili sa 2:0 u Beogradu, ali uz malo sreće možemo da ih savladamo, poručio golman Predrag Rajković
1 / 3 Foto: Aleksandar R

Fudbaleri Crvene zvezde igraju danas (16.00, Arena sport) revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropi u Almatiju protiv Kairata.

Izuvanje... Crveno-beli nisu bili sumnjivi
Izuvanje... Crveno-beli nisu bili sumnjivi

Golman crveno-belih i junak iz prve utakmice Predrag Rajković samouvereno poručuje da će njegov tim napraviti podvig i izboriti plasman u drugu rundu.- Mnogi su nas otpisali, ali mi smo Crvena zvezda i ne predajemo se tako lako. Neko će reći da nemamo pokriće za preterani optimizam, ali nije tako. Imamo sjajnu atmosferu, ekipa diše kao jedan i mislim da će to uz malo sreće, koja nas je napustila u prvom meču, biti dovoljno za uspeh - priča za Kurir Predrag Rajković.

Čekajući avion... Deca se zaigrala
Čekajući avion... Deca se zaigrala

Mladi kapiten crveno-belih i vođa nove generacije veruje da će njegovi saigrači obradovati navijače u Srbiji, koji su im pružili fantastičnu podršku dan pred polazak za Kairat.- Dobili smo energiju u leđa od naših navijača. Bilo je milina trenirati u atmosferi koju su napravili. To je veliki plus za ovaj novi tim, jer je činjenica da se još ne poznajemo dobro i da smo na sredini priprema. Daćemo sve od sebe u Kairatu, nećemo se štedeti, pa ako budemo pravi, bog će nas i nagraditi.

Teške torbe... Zvezdaši juče na aerodromu
Teške torbe... Zvezdaši juče na aerodromu

Predrag Rajković nije se ustezao u prognozi rezultata, kao većina fudbalera. Bio je hrabar.- Najviše bih voleo da bude 3:0 za nas i da sve brige rešimo u 90 minuta. Nije nemoguće da ih dobijemo, a rani gol bi nam mnogo značio. Znam da to neće biti lako. Kairat je dobra ekipa, imaju veliku prednost iz prvog meča, ali mi verujemo u sebe.Aleksandar Radonić, Specijalni izveštač iz Almatija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track