ZVEZDO, VASPITAJ IGRAČE: Direktor Partizana Vazura besan zbog saobraćajke
Foto: Crvena Zvezda, Dragana Udovičić

Rivali i na ulici

ZVEZDO, VASPITAJ IGRAČE: Direktor Partizana Vazura besan zbog saobraćajke

Fudbal -

Direktor Partizana se oglasio nakon što je mladi golman crveno-belih Aleksandar Stanković izazvao sudar i slupao auto njegove sestre

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura poručio je čelnicima Crvene zvezde da bi trebalo da se pozabave ponašanjem mladog golmana Aleksandra Stankovića, koji je izazvao saobraćajnu nesreću u Beogradu.

Sudar s golmanom... Dragana, sestra Miloša Vazure
Sudar s golmanom... Dragana, sestra Miloša Vazure

Incident se desio u četvrtak uveče, a Aleksandar Stanković, koji će 17. februara napuniti 19 godina, prema izveštaju policije, divljao je automobilom „fijat stilo“ ulicama grada.

Bežeći od policije, izazvao je niz saobraćajnih nezgoda, a jednog saobraćajca umalo nije ubio na Autokomandi, da bi se potom zakucao u kolonu automobila. U toj koloni bila je i sestra generalnog direktora Partizana Miloša Vazure, Dragana, sa sinom Markom (17).

- To je problem Crvene zvezde! Bilo bi dobro da se pozabave tim momkom. Nije taj saobraćajni incident bio toliko strašan koliko je bilo strašno njegovo ponašanje - istakao je Vazura za Kurir.U Zvezdi nemaju komentar.

Stanković na lošem putuI ONI SU VOZILI PIJANIMateja KežmanNekadašnji reprezentativac i fudbaler Partizana Mateja Kežman imao je problema s policijom kad je uhvaćen u vožnji u pijanom stanju. Bilo je to u aprilu 2012, kad je priveden i kad je osam sati morao da provede na trežnjenju u policijskoj stanici jer mu je u krvi izmereno 1,3 promila alkohola. Nikola MijailovićBivši reprezentativac i fudbaler Crvene zvezde imao je problema sa zakonom u Poljskoj kad je 2005. vozio u alkoholisanom stanju. Njega je zaustavila policija u Krakovu, s kojom se sukobio. Godinu dana kasnije osuđen je na 13 meseci društveno korisnog rada zbog tuče u jednom pabu.Sedrik GoguaBivši defanzivac Partizana Sedrik Gogua proveo je početkom oktobra prošle godine noć u policijskoj stanici nakon što je priveden zbog vožnje automobila pod dejstvom alkohola. Momak iz Obale Slonovače vozio je pijan, a saobraćajci su mu na alko-testu izmerili 1,2 promila alkohola u krvi. Milan JovanovićPopularni Mrva imao je nekoliko problema zbog alkohola. U aprilu 2013. sukobio se sa interventnom brigadom nakon što je vidno pijan polomio staklo na kolima supruge košarkaša Crvene zvezde Vuka Radivojevića dok je izlazila iz kafane „Tako je suđeno“ Danila Ikodinovića. Nenad KrstićNekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, košarkaš Nenad Krstić, ostao je bez vozačke dozvole jer ga je policija uhvatila kako vozi u alkoholisanom stanju. Krstić je u krvi imao 0,98 promila alkohola. Turski mediji su slikali košarkaša kako se prepire s policijom, a teži incident s novinarima sprečio je Nemanja Bjelica.

Aleksandar Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Najveće estradno - sportske ljubavi u poslednjih 10 godina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track