SRAMNO PONAŠANJE: Vujošević na terenu davio Bogdanovića (VIDEO)
Foto: Starsport

Preterao

SRAMNO PONAŠANJE: Vujošević na terenu davio Bogdanovića (VIDEO)

Košarka -
Trener Partizana na terenu i pred gledaocima ščepao za vrat reprezentativca Srbije, koji je ostao u čudu

Sad je zaista preterao.

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević davio je je tokom poslednje četvrtine meča 13 kola domaće Superlige sa FMP-om (86:82), Bogdana Bogdanovića, posle tehničke greške koju je dobio reprezentativac Srbije.

Dok se vraćao na klupu Vujošević je Bogdanovića ščepao za vrat i besnim pogledom posmatrao igrača, koji je ostao u čudu.

Ovo je treći put da se Bogdanović i Vujošević sukobljavaju zbog igre i ponašanja košgetera tima iz Humske, sa tim što se bar za publiku sukob u dva ranija slučaja završio tako što je trener poslao igrača u svlačionicu.

"Bogdan je pre mog povratka u Partizan bio 12, 13. igrač. Postigao je sve zahvaljujući svom radu u mom prisustvu. Sve igrače gledam kao roditelj. Ušao je u veliku nervozu i dobio tehničku grešku, posle rasprave", rekao je posle utakmice Duško Vujošević.

Trener Partizana se posvetio i drugim temama.

"Sudije dolaze sa instrukcijama da svaku reakciju sankcionišu tehničkom. Uplašene su. Neki govore osmislu ove lige. Ima ideja da se izađe iz ABA lige i da se vrate u ovo takmičenje, sa ovim načinom, ovakvimsuđenjem … Čemu sve ovo vodi? Jel to ta liga u koju treba da se vratimo? Ako se nastavi ovakav tretman,napustićemo ovu ligu, sa svim kosnekvencama i za Partizan, za košarku.

Trener Partizana se na kraju zahvalio publici što u Hali sportova nije vređala Filipa Čovića.

"Kada sam ih zamolio da ga ne vređaju, nisam se najspretnije izrazio. Familiju ne treba pominjati nikada nikome. Nije bilo namere. Filip je dobar momak. Prošli put je bilo nekih incidenata tamo, pa sam se plašioda ne dođe do revanšizma.

Inače, na istoj utakmici trener FMP-a i bivši reprezentativac naše zemlje Milan Gurović isključen je zbog protesta i guranja košarkaša Partizana Borisa Daloa.

http://www.youtube.com/watch?v=oB1FhfSDuTQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track