PONOSNE I U PORAZU: Košarkašice Srbije se emotivnim porukama zahvalile navijačima i istakle da nastavljaju borbu za uspehe
Foto: Foto: kurirsport

Glava gore

PONOSNE I U PORAZU: Košarkašice Srbije se emotivnim porukama zahvalile navijačima i istakle da nastavljaju borbu za uspehe

Košarka -

PONOSNE I U PORAZU: Košarkašice Srbije se emotivnim porukama zahvalile navijačima i istakle da nastavljaju borbu za uspehe

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije je porazom od Letonije (75:70) u baražu za četvrtfinale Evrobasketa završila učešće na kontinentalnom šampionatu u Češkoj.

Članice tima selektora Stevana Karadžića vrlo su emotivno doživele poraz, ali su i pored toga smogle snage da se na društvenim mrežama zahvale na podršci i istaknu da će biti još prilika za radost.

"Preponosna na svaku od vas!!! Hvala svima koji su bili uz nas od samog početka!!! Sada je vreme za psihički i fizički odmor, iz ovakvih situacija izlazimo jače i pametnije! Volim vas sve! #teamserbia #forever", napisala je na Instagramu Jelena Milovanović, kapiten naše nacionalne selekcije.

Slično razmišlja i njena saigračica iz državnog tima Nevena Jovanović:

"Teško je bilo šta u ovom trenutku reći osim HVALA svima na podršci! Ako je neko želeo više i bolje to smo mi, ali u ovom trenutku to nije bilo moguće! Dale smo sve od sebe i nije bilo dovoljno! Vidimo se nekom drugom prilikom!", poručila je Nevena Jovanović putem Instagrama.

Reprezentativka Srbije Sanja Mandić je istakla da ono što se dogodilo nije fatalno, jer sledi - nova borba:

"Uspeh nije konačan, neuspeh nije fatalan. Hrabrost da se nastavi je ta koja se računa", napisala je Mandićeva na pomenutoj društvenoj mreži.

Uspeh nije konačan, neuspeh nije fatalan. Hrabrost da se nastavi je ta koja se racuna ????????????❤

A post shared by Sanja Mandić ???? (@sanjamandic10) on

Saša Čađo je istakla zajedništvo koje vlada u timu

"Ovo je moja porodica. Ljubav je ta koja se računa a ljubavi i podrške smo imali na sve strane i hvala Vam do NEBA.... Bez obzira na rezultat mi i dalje imamo ogromne količine ljubavi prema ovom sportu i prema zemlji koju predstavljamo...velika je to čast... Dolaze novi izazovi i čim bude sledeća prilika da opet predstavljamo Srbiju radićemo to od srca i truditi da donesemo novu radost... Zajedno smo jači hvala za sve..."

Kurir.rs / Kurir sport, Foto: Kurir sport, Dejan Ignjatović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SUZE GOVORE VIŠE OD REČI: Pogledajte reakciju Sonje Petrović posle poraza od Letonije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track