ANA JOKOVIĆ: Odlična vest za žensku košarku u Srbiji
Foto: Beta

Beograd domaćin EP 2019

ANA JOKOVIĆ: Odlična vest za žensku košarku u Srbiji

Košarka -

Ana Joković, potpredsednica Košarkaškog saveza Srbije zadužena za žensku košarku, ocenila je da je dobijanje domaćinstva za Evropsko prvenstvo 2019. godine odlična vest.

Prva dama srpske ženske košarke se zahvalila svima koji su uložili maksimum napora da najbolja evropska košarka stigne u Srbiju.

- Veliko hvala predsedniku Saveza Predragu Daniloviću na svoj uloženoj energiji da Srbija bude domaćin Evropskog prvenstva 2019. godine. Veliko hvala Dejanu Tomaševiću, generalnom sekretaru KSS, i Magdaleni Kokić, članici tima za prezentaciju Srbije. Oni su sve pripremili i odlično odradili sve potrebno oko organizacije. Ovo je odlična vest za celokupnu žensku košarku u Srbiji, kao i reprezentaciju jer nećemo igrati kvalifikacije za EP. Imaćemo dovoljno vremena da se ekipa odmori, regeneriše i bude spremna za sve izazove na prvenstvu u našoj zemlji - poručila je Ana Joković za Kurir sport.

Ona je pored sadašnjih funkcionera KSS, koji su odigrali veliku ulogu, istakla i bivšeg prvog čoveka naše košarke Dragana Đilasa, i njegov doprinos.

- Đilas je opet predložio kandidaturu Srbije dok je bio predsednik KSS, iako smo prethodno izgubili od Češke trku za domaćinstvo ovog EP 2017. godine - dodala je Ana Joković.

Specijalno za Kurir sport iz Praga: Dejan Ignjatović

kurir.rs / kurir sport

foto: Beta/Emil Vas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zašto su Kinezi pametniji od nas pa igraju u četvrtoj nemačkoj ligi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track