PREDSEDNIK DINAMIKA VELIBOR JOJIĆ ZA KURIR: Nikolić može u Partizan, daćemo i neke igrače
Nikolić i Jojić Foto: KK Dinamik, Foto: Foto: KK Dinamik

Pomoć u teškom trenutku

PREDSEDNIK DINAMIKA VELIBOR JOJIĆ ZA KURIR: Nikolić može u Partizan, daćemo i neke igrače

Košarka -

Miroslav Nikolić može u Partizan bez obeštećenja, a crno-belima ćemo dati i nekoliko igrača - kaže za Kurir predsednik KK Dinamik Velibor Jojić. Dodaje da još ništa nije definitivno dogovoreno, ali da on želi da pomogne crno-belima kad im je najteže.

- Zaista postoji ideja da naš trener Nikolić ode u Partizan, ali još nismo ništa definitivno dogovorili. Što se nas tiče, iako ima ugovor sa Dinamikom još tri godine, on može da ode u Partizan bez obeštećenja. Daćemo i nekoliko naših igrača, takođe bez obeštećenja, pa ćemo na kraju, kada oni budu otišli iz Partizana, uzeti neki procenat od transfera - rekao je Jojić, a na pitanje koliko ima istine u tome da će on biti predsednik crno-belih, dodaje:

- Zaista ne mogu u ovoj situaciji da preuzmem klub kao funkcioner. Partizan duguje oko pet miliona evra, a to je veliki problem. Kao partizanovac uvek sam tu da pomognem. Kada Partizan ne bi bio u tolikim dugovima, verovatno bih prihvatio da napravim sportsku priču i da vratim klub na grane na kojima je bio. Ali zanima me samo dobra selekcija, dobar

rezultat...sportska strana.

Prvi čovek Dinamika demantuje informaciju da se radi o fuziji s crno-belima:

- Nije u pitanju fuzija, Dinamik će i dalje biti klub kao i do sada i imaće put koji sam zacrtao, a to je da proizvodi mlade igrače i da postižemo dobre rezultate.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Kako je Muta prvi put došao u Partizan?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track