LOŠA VEST: Marko Simonović propušta Evrobasket
Foto: Dado Đilas

Muke Saleta Đorđevića

LOŠA VEST: Marko Simonović propušta Evrobasket

Košarka -

Simonović se požalio na bol u šaci i palcu desne ruke, pa je sa medicinskim timom naše seniorske selekcije sa Kopaonika stigao u Beograd na dodatne preglede.

Srpski košarkaš Marko Simonović napustio je pripreme reprezentacije i zbog bola u šaci i palcu desne ruke doputovao u Beograd na dodatne preglede.

Krilni košarkaš Zenita je zajedno sa medicinskim timom srpske reprezentacije stigao u Beograd sa Kopaonika. Još nije poznato koliko je povreda ozbiljna, ali je svakako novi problem za selektora Aleksandra Đorđevića.

- Marko Simonović se požalio na bol u šaci i palcu desne ruke, pa je sa medicinskim timom naše seniorske selekcije sa Kopaonika stigao u Beograd na dodatne preglede. Kao prva mera preduzeta je imobilizacija palca, a kada se obave svi pregledi i završi dijagnostika, biće odlučeno o načinu daljeg lečenja - navodi se u saopštenju na sajtu KSS.

Moguće je da će osvajač srebrnih medalja na Svetskom prvenstvu i Olimpijskim igrama propusti Evropsko prvenstvo, a to će predstavljati veliki hendikep za selektora Đorđevića, koji već ne može da računa na nekoliko igrača. Na spisku odranije nema Nemanje Bjelice i Nikole Jokića.

P. G./Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PROTEST DELFINA: Filip Filipović i Gojko Pijetlović skinuli medalje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track