TRENER CRVENO-BELIH KOŠARKAŠA: Zvezda neće imati više od tri stranca
Foto: Beta

Formiranje tima ulazi u poseldnju fazu

TRENER CRVENO-BELIH KOŠARKAŠA: Zvezda neće imati više od tri stranca

Košarka -

Novi trener košarkaša Crvene zvezde, Dušan Alimpijević, izjavio je da je glavni i najteži deo posla u prelaznom roku već završen.

– Stvorena je baza srpskih igrača, a to je teško kada imate malo vremena. Popunili smo pozicije srpkih igrača i to je bio prevashodni cilj. Došao je Feldin, a u ovom momentu imamo ideje i o narednim stranim pojačanjima. Njih neće biti manje od dva, ali ni više od tri, rekao je Alimpijević.

Osim igračkog kvaliteta postoje i drugi kriterijumi za selekciju igrača.

– Moj stručni štab i ja se nosimo idejom da atmosfera pravi rezultat. Gledamo te ljudske karakteristike i osobine igrača koje dovodimo, sve ostalo se podrazumeva. Atmosfera i dobri odnosi unutar svlačionice se ne mogu veštački napraviti, dodao je Alimpijević.

Navijači crveno-belih očekuju mnogo od kluba u narednoj sezoni bez obzira na potpuno novi tim.

– U Crvenoj zvezdi nema nikakve dileme, navijači su naviknuti na dobre rezultate. Okrenuli smo novi ciklus, imamo mnogo mladih ljudi i nadamo se da ćemo sve želje navijača, kao i ciljeve koje smo postavili, uspeti da ispunimo, zaključio je trener crveno-belih.

Podsećamo, Crvenu zvezdu su ovog leta pojačali Marko Kešelj, Stefan Janković, Nikola Radičević, Nikola Jovanović i Džejms Feldin.

Kurir sport/ RTS, Foto: Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zašto Partizan mora da se zahvali Zvezdanu Terziću?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track