STIGAO FELDIN: Neverovatno je igrati pred Delijama!
Foto: Twitter

STIGAO FELDIN: Neverovatno je igrati pred Delijama!

Košarka -

Novi košarkaš Crvene zvezde Džejms Feldin (29, 193) stigao je u Beograd i uskoro će se priključiti treninzima tima. Feldin je odmah po dolasku dobio kačket sa grbom kluba.

’’Kako napreduju treninzi? Kako izgleda tim?’’, upitao je direktora Ristovića Džejms i već je bilo jasno da sa nestrpljenjem očekuje da se pridruži saigračima. To će se dogoditi veoma brzo jer će Feldin u sredu obaviti potrebne preglede i odmah se staviti na raspolaganje treneru Dušanu Alimpijeviću.

’’Let je prošao sjajno. Morao sam malo da pričekam stvari jer sam ih baš puno poneo’’, rekao je na početku razgovora vidno raspoloženi Džejms

Feldin uz karakerističan osmeh, a potom nastavio:

’’Veoma sam uzbuđen što sam došao u Crvenu zvezdu. Već imam iza sebe osam godina iskustva u evropskoj košarci i spreman sam za sledeći korak. Istraživao sam o Beogradu, a o navijačima već puno znam i biće sjajno igrati uz takvu podršku. Biću u potpunosti u službi tima i daću sve od sebe, zato sam ovde. Očekuje nas veoma uzbudljiva sezona.''

Feldin je potom pričao o navijačima Zvezde sa kojima je imao prilike da se susretne u dresu Panatinaikosa.

’’Neverovatno je igrati košarku u atmosferi kakvu prave Zvezdini navijači. To su sigurno najbolji navijači u Evropi. Uzbuđen sam što ću svake nedelje igrati u takvoj atmosferi’’, zaključio je Amerikanac.

Feldin se potom uputio u hotel.

Rođeni Njujorčanin peto je novo ime u Zvezdi ovog leta, posle Nikole Radićevića, Stefana Jankovića, Nikole Jovanovića i Marka Kešelja.

Novi trener Alimpijević ekipi je takođe priključio trojicu igrača iz FMP-a, Stefana Lazarevića, Dejana Davidovca i Aleksu Radanova.

Kurir sport, Foto: Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ovo je najvrednije što je Zvezda dobila ovog leta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track