DULE VUJOŠEVIĆ IDE NA VMA: Moram u bolnicu na nekoliko dana
Foto: Dragan Kadić

LEČENJE

DULE VUJOŠEVIĆ IDE NA VMA: Moram u bolnicu na nekoliko dana

Košarka -

OPTIMISTA Osećam se bolje, a provešću nekoliko dana na odeljenju kako bi lekari imali potpunu kontrolu, kaže selektor BiH

Trener košarkaške reprezentacije BiH Duško Vujošević provešće nekoliko dana na Vojnomedicinskoj akademiji kako bi lekari imali potpuni uvid u njegovo stanje.

Vujošević je juče za naš list rekao da mu je bolje, ali da je potrebno da bude 24 časa na raspolaganju lekarima.

- Situacija je bolja, ali ipak ću biti na VMA nekoliko dana. Nadam se najboljem, borim se - rekao je Vujošević, koji je zbog gangrene četvrtog prsta na desnom stopalu hitno doputovao u Beograd i podvrgao se tretmanima u hiberbaričnoj komori.

U međuvremenu, košarkaši Bosne i Hercegovine su bez njega slavili pobedu u Jermeniji, a to je bio odlučujući korak ka plasmanu u glavni žreb. Na utakmici je razvijen i transparent na ćirilici na kome je pisalo „Brz oporavak, Dule“.

Pobedu su posvetili selektoru. Adin Vrabac, bivši košarkaš Partizana, poslao je upečatljivu poruku Duletu.

- Savršenu kompoziciju i sklad može uništiti i samo jedan, čak i najmanji detalj... Ipak ste pokazali da ste neprevaziđeni maestro svoje umetnosti! Ovo je i za nas i za vas, vaša Mona Liza - napisao je Vrabac na na Instagramu uz fotografiju.

- Mnogo mi znači da poruka, hvala im - odgovorio je Vujošević na njihov gest.

Predrag Gajić

Žreb za kvalifikacije

DULE I „ZMAJEVI“ IGRAĆE PROTIV SRBIJE?

Bosna i Hercegvina je izborila učešće u kvalifikacijama za Mindobasket, a interesantno je da bi izabranici Vujoševića mogli da se nađu u grupi sa Srbijom. Žreb kvalifikacionih grupa je vec održan, ali je ostalo da ekipe iz pretkvalifikacija popune upražnjena mesta, a u koju će grupu selekcija BiH biće poznato 24. avgusta.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Binić objasnio. Ovako funkcioniše FSS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track