(EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA) DULE VUJOŠEVIĆ OPET U BOLNICI: Grobari će se oduševiti kada vide ko je došao da ga poseti
Foto: Saša Pavlić

Javio se kuriru

(EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA) DULE VUJOŠEVIĆ OPET U BOLNICI: Grobari će se oduševiti kada vide ko je došao da ga poseti

Košarka -

Trener košarkaša Bosne i Hercegovine Duško Vujošević, kao što je Kurir prvi objavio, smešten je na Vojno medicinsku akademiju u Beogradu kako bi lekari imali bolji uvid i njegovo zdravstveno stanje i lečenje.

Vujoševića je posetio jedan od najpoznatijih navijača crno-belih Miša Tumbas, koji ima izuzetno dobar odnos s bivšim strategom Partizana. Kako nam je preneo Miša, Vujošević ne izgleda loše.

foto: Kurir Sport

- Dobro je, dobro. Izgleda bolje nego Obućina, koji isto ima problem s nogom. Ne znam kad je Dule stigao, ali došao sam da ga posetim, čim sam čuo. Nadam se da će uskoro da izađe - poručio je Miša.

foto: Kurir

Vujošević nam je dodao da se oseća bolje i da na odeljenje nije primljen zbog pogoršanja zdravlja.

- Plan je bio da odmah po dolasku u Beograd dođem na VMA, ali nije bilo potrebe da to bude baš tog dana. S druge strane, potrebno je da se sinhronizuju lečenje i tretmani. Takođe, treba mi mir i procena je moja, ali i lekara da je bolje da jedan deo vremena provedem ovde. Želim da se što pre izlečim i to ide dobrim putem. Nije tačno da sam na VMA zbog pogoršanog stanja, video sam neke natpise, ali mogu da pišu šta hoće - rekao je Vujošević i dodao:

- Vodiću Bosnu i Hercegovinu makar i s jednom nogom. Neka ne brinu dušmani.

Kurir sport, Predrag Gajić, Foto: Kurir, Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ne menjaju veš danima, uriniraju po rukama, pipkaju tuđe penise... Šta sve rade sportisti pred utakmicu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track