NEZAHVALNI AMER OSTIN OPLEO PO NAŠOJ ZEMLJI: Srbija je smeće
Foto: Beta

Bivši košarkaš FMP

NEZAHVALNI AMER OSTIN OPLEO PO NAŠOJ ZEMLJI: Srbija je smeće

Košarka -

Bivši košarkaš FMP Azeja Ostin popljuvao je Srbiju, napominjući da se više nikad neće vraćati u Evropu i da mu je u Aziji odlično.

On je takođe istakao da je neverovatno koliko se trenira na Starom kontinentu.

- Srbija je smeće. To je moje iskustvo prema onom što sam doživeo u toj zemlji, dok sam Kinu zavoleo. Mislite da je igranje u Evropi slatko? Možda prvih nekoliko nedelja dok vas ne napusti uzbuđenje, ali posle toga budite spremni da bežite! Ne dozvolite da vaš tim počne da gubi dok ste u Evropi. Čitav program počinje čudno da se ponaša, kao da je to sve vaša krivica. Trenira se dva puta dnevno, i to pakleno. Oni ne znaju šta je odmor i oporavak. Samo rad, samo treninzi, i treninzi, i to po dva puta dnevno. To je za mene bila noćna mora - poručio je Ostin.

Zašto tako

NAPALI GA TVITERAŠI

Srpski tviteraši nisu ostali dužni Ostinu, već su ga zasuli poruka u kojima navode da bi trebalo da se stidi svojih stavova.

- Zar si zaboravio da te je naša zemlja prihvatila i pružila ti priliku da se košarkaški vratiš? Sada pljuješ po Srbiji kad si otišao. Treba da te je sramota - napisao je jedan košarkaški fan iz Srbije.

Kurir / M. N.

Foto: Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zvezdaši , gde ćete biti 19. oktobra?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track