KURIR SAZNAJE Beograd spasava Partizan: Crno-belima novac građana
Foto: Dado Đilas

Grad želi da izađe u susret

KURIR SAZNAJE Beograd spasava Partizan: Crno-belima novac građana

Košarka -

Košarkaški klub Partizan dobiće 20 miliona dinara iz kase Grada Beograda kako bi se ubrzala deblokada računa i mogućnost registrovanja igrača za novu sezonu

Račun košarkaškog kluba Partizan već mesecima je u blokadi, a crno-belima u ovom teškom finansijskom trenutku pomaže Grad Beograd.

Najtrofejniji srpski klub zbog minusa od 50 miliona dinara ne može da funkcioniše, a Kurir saznaje da su iz gradske uprave voljni da sa 20 miliona dinara omoguće crno-belima da počnu s rešavanjem gorućih problema, pre svega da registruju pojačanja.

Ovo je veoma interesantno pošto je jedan od vodećih ljudi grada Goran Vesić nekadašnji član uprave Crvene zvezde, koji je godinama bio u ratu sa klubom iz Humske. On je čak nedavno izjavio da ne može da navija za Partizan čak i kada taj klub igra međunarodne utakmice.

Direktor crno-belih Dejan Kijanović potvrdio je da je bilo razgovora s gradskim vlastima, ali da klub najpre treba da nagovori poverioce da odblokiraju račun.

- Mi smo se mnogima obratili za pomoć i tačno je da postoji dobra volja grada da nam izađe u susret. Da bi se to uopšte desilo, najpre moramo da izdejstvujemo deblokadu računa. Tada ćemo dobiti pomoć, biti u prilici da potpišemo neke sponzorske ugovore i krenemo u rešavanje gorućih problema kao što je registracija igrača - rekao je Kijanović, a o činjenici da su iz FIBA stigla tri zahteva BAT za naplatu, dodaje:

- BAT ne utiče na blokadu računa, svakako ćemo morati da izmirimo dugove po tom osnovu, ali najpre moramo da profunkcionišemo preko računa. Zahvalio bih Gradu Beogradu što je prepoznao tešku situaciju u kojoj se nalazimo.

Predrag Gajić

Grobari, požurite

Počela prodaja sezonskih karata

KK Partizan NIS od danas počinje da prodaje sezonske ulaznice, i to putem servisa www.ticketline.rs i u trofejnoj sali kluba na stadionu u Humskoj, radnim danima od 10 do 16 časova. Cene ulaznica su: tribina 8.500 dinara, parter 15.500, plava loža 24.000, bela loža 42.000, VIP loža 48.000 dinara i počasna mesta pored terena 120.000 dinara.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ko će se posle finala EP krstiti sa tri prsta?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track