KLINCI, POŽURITE: Mega organizuje besplatnu školu košarke
Foto: Mega Bemaks

IZNENAĐENJE ZA DEČAKE

KLINCI, POŽURITE: Mega organizuje besplatnu školu košarke

Košarka -

Košarkaški klub Mega Bemax je pripremio veliko iznenađenje za najmlađe ljubitelje igre između dva obruča.

Od nedelje 1. oktobra, u hali „Mega Factory“ u Beogradu, počinje besplatna škola košarke pod nazivom „Meginih 100“.

Prijave će trajati do 27. septembra odnosno popune kapaciteta, a roditelji mogu prijaviti dečake rođene 2007. i 2008. godine, popunjavanjem prijave na Facebook stranici KK Mega Bemax ili slanjem kontakt podataka na mejl meginih100@bcmegabasket.net

Najbržih 100 koji pošalju prijave biće izabrani za školu košarke “Meginih 100” s tim što do popune kapaciteta svaki dan na fejsbuk stranici KK Mega Bemax biti objavljivana lista do tada hronološki prijavljenih učesnika. Po okončanju roka za prijave odnosno popunjenog kapaciteta škole košarke „Meginih 100“, biće objavljena konačna lista primljenih učesnika, kao i termini za prve treninge.

Škola košarke „Meginih 100” će trajati četiri meseca, od 1.10.2017. do 31.01.2018. i održavaće se subotom i nedeljom u hali „Mega Factory” u Beogradu, u ulici Braće Jerković 119a. Treninge će voditi Dalibor Radenović i Marko Čekanović, mladi treneri sa velikim iskustvom u radu sa decom.

Roda je, kao ponosni sponzor velikog broja košarkaških događaja, podržala i Mega Bemax besplatnu školu, s ciljem da ovaj sport među decom postane još popularniji.

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track