NAJDŽEL VILIJAMS GAS: U Partizanu sad igram sa ozbiljnim ljudima!
Foto: Printscreen

Sa 30 poena razvalio Cibose u Baru

NAJDŽEL VILIJAMS GAS: U Partizanu sad igram sa ozbiljnim ljudima!

Košarka -

Počeo sam nešto sporije, ali sam onda uhvatio ritam i bio opušteniji, verujem da ću igrati sve bolje kako sezona bude odmicala, rekao je mladi košarkaš

Nije se dugo čekalo na ispunjenje obećanja Miroslava Nikolića posle poraza od Mornara u Superkupu ABA lige. Crno-beli su protiv Cibone bili mnogo bolji.

U duelu poraženih četvrtfinalista briljirao je Partizanov Amerikanac Najdžel Vilijams Gos, koji je sa 30 poena, sedam skokova i četiri asistencije bio najzaslužniji za pobedu srpskog tima - 83:76.

Počeo je Nikolićev tim meč ponovo jako loše, povela je Cibona sa 12:0, ali na krilima sjajnog beka, Partizan je na poluvremenu imao minimalnu prednost, a u nastavku Gosa niko nije mogao da zadrži.

- Počeo sam nešto sporije, ali sam onda uhvatio ritam i bio opušteniji, verujem da ću igrati sve bolje kako sezona bude odmicala - rekao je mladi košarkaš i dodao:

- Razlika u odnosu na ono što sam do sad igrao su godine. Ovo iskusni igrači, odrasli ljudi, u godinama. Moraću da se priviknem i na nova pravila.

Gos ima 23 godine, ali u SAD nije igrao profesionalnu košarku. Sa univerzitetom Gonzaga je pravio velika dela i stigao do finala NCAA, ali je u Evropi shvatio šta je profesionalizam.

Kurir / P. G.

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Senzacionalno! Evo kako je Haradinaj, pokopao FK Partizan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track