TEO JE ČUDO: Amerikanci ludi za Srbinom
Foto: Dado Đilas

Sve je to normalno

TEO JE ČUDO: Amerikanci ludi za Srbinom

Košarka -

Akcija koju je naš košarkaš proizveo atraktivnom asistencijom iza leđa za zakucavanje Džordana najbolji potez na meču Klipersi – Toronto

Samo jedna asistencija „a la Teodosić“ bila je dovoljna da čak i tako iskusan trener kao što je Dok Rivers shvati kakvog je igrača dobio!

Srbin je bio starter u svom drugom meču u dresu Klipersa, a meč protiv Toronta (98:84) završio je kao najbolji asistent u oba tima. Međutim, jedno dodavanje izazvalo je oduševljenje na Havajima, gde su dva NBA ligaša odmerila snage u predsezoni.

Pas iz bunara

Teo je primio loptu i onda ju je naizgled nonšalantno, bez gledanja, bacio preko celog terena, pravo u ruke saigrača Patrika Peverlija, kome nije bilo teško da poentira. Potez je podsetio na nekada najatraktivnijeg pleja lige Džejsona Vilijamsa.

- Sviđaju mi se njegove mogućnosti. On ne davi loptu, ne drži je mnogo u rukama, izuzetno brzo asistira, što je jako teško činiti. Moraš biti poseban igrač da bi to radio - izjavio je kouč tima iz Los Anđelesa Dok Rivers.

Pohvale Duranta

Sada je verovatno mnogima jasno zašto je jedna od najvećih NBA zvezda Kevin Durant nedavno izrekao rečenicu koja se neupućenim Amerikancima učinila čudnom.

- Jedva čekam da ga vidim na delu. On je prošlog leta izveo najbolje dodavanje koje sam video u životu - iskren je bio Kej Di, a mora se priznati da je u svojoj karijeri video mnogo.

foto: Printscreen

Popularnost raste

MILOŠ U ANKETI KLIPERSA

Miloš Teodosić je praktično preko noći postao miljenik navijača Los Anđeles Klipersa. Njegovi potezi preplavili su društvene mreže, a pošto je meč na Havajima trajao do kasno u noć po američkom vremenu, na zvaničnom Tviter nalogu Klipersa postavljena je zanimljiva anketa.

- Da li ste još tu? - glasilo je pitanje, uz ponuđene odgovore: Da; Ne; Gledam Miloševe poteze.

Kurir / Predrag Gajić

Foto: Printscreen, Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Samo danas : "Ovo je Beč , Ovo je Srbija"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track