KREĆE NOVA SEZONA EVROLIGE: Zvezdo razbij ih sve!
Foto: Beta

A sad spektakl

KREĆE NOVA SEZONA EVROLIGE: Zvezdo razbij ih sve!

Košarka -

Crveno-beli u novom ruhu sutra gostuju Žalgirisu na startu elitnog takmičenja sa željom da se na kraju sezone nađu na fajnal-foru u Beogradu

Utakmicama prvog kola danas počinje nova sezona Evrolige, gde će Srbiju i ove godine predstavljati Crvena zvezda. S novim timom i trenerom, klub s Malog Kalemegdana proglašen je najslabijim u elitnom takmičenju, pa je na četi Dušana Alimpijevića da sutra (19.00) protiv Žalgirisa u Litvaniji demantuje neverne Tome.

Specijalizovani košarkaški sajt Jurohups ističe da baš Crvena zvezda i Žalgiris imaju najslabije ekipe u Evroligi, dok je aktuelni šampion Fenerbahče apsolutni favorit za osvajanje novog pehara.

Iako u novu sezonu ulaze s ubedljivo najmanjim budžetom (oko pet miliona evra), crveno-beli se pritajeno nadaju da mogu ponoviti prošlu sezonu, u kojoj im je za dlaku izmakao plasman top osam fazu, dok se navijači nadaju da njihovi ljubimci ipak mogu i do fajnal-fora, koji se od 18. do 20. maja naredne godine igra u Kombank areni.

Milan Nastić

Lepota sporta

I ČIRLIDERSICE U AKCIJI

Čirlidersice Crvene zvezde i ove sezone mamiće uzdahe navijača u Areni. Plesačice grupe Red Passion Fly, kao i ranijih godina, takmičiće se za fajnal-for.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kako je brzi voz iz Ćičevca, udario Jokića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track