MUTA HVALI GROBARE: Prepoznali su situaciju u Partizanu, namerno igramo sa mladim igračima, nema nam druge
Foto: Dragan Kadić

Trener realan

MUTA HVALI GROBARE: Prepoznali su situaciju u Partizanu, namerno igramo sa mladim igračima, nema nam druge

Košarka -

Košarkaši Partizana zabeležili su drugi poraz u Evrokupu, pošto su u Beogradu izgubili od Lijetuvos Ritasa sa 91:80 u drugom kolu Grupe C.

Trener Partizana Miroslav Nikolić je posle meča imao zanimljiv razgovor sa predstavnicima medija. Ovako je iskusni strateg video meč sa Litvancima.

"Oni su iz naših grešaka napravili serije od po 10:0, a takva su ekipa da to kažnjavaju. Bili smo brzopleti, grešili mnogo. Plejmekeri još uvek ne razigravaju tim. Ovo je dobro da se ovaj tim vežba, jer već sam vam govorio da osam igrača nije igralo ni ABA ligu. U fizičkom delu uvek možemo da napredujemo".

Nikolić je prokomentarisao i činjenicu da su u ključnim momentima na terenu bili mladi igrači:

"Namerno sam dao šansu mladim igračima. Da se bore i da odlučuju. Nema nam druge. Nemamo ni Čakarevića, koji bi držao celu odbranu. Imao igrače, kao Stevanović, koji se i ne zna šta je, jer je "sitna građa". Šta ćemo uraditi videćemo. Zadovoljan sam kako je publika prepoznala u kom se trenutku nalazimo. Borili su se i to je najvažnije."

Trener Partizana je na kraju poručio:

"Ali možemo mnogo bolje. Kod njih lopta ide, kod nas ne. Ali to je to. Zato i imamo ovakve plejmekere da razigravaju, a ne da prvo gledaju koš", rekao je trener Partizana posle meča.

Kurir sport, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Grobari pozdravljaju igrače Partizana u poslednjem minutu utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track