ZVEZDA ČEKA BAMBERG: Napunimo Arenu i Nemce
Foto: Dado Đilas

NEKA PADNE U GROTLU

ZVEZDA ČEKA BAMBERG: Napunimo Arenu i Nemce

Košarka -

Delije Košarkaši Crvene zvezde dočekuju danas (18.00 Sport klub) ekipu Bamberga u 5. kolu Evrolige sa željom da navijači dođu u što većem broju

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju večeras (18.00 Sport klub) ekipu Bamberga u 5. kolu Evrolige sa željom da Beogradska arena bude ispunjena do poslednjeg mesta!

Pošto je na tribinama u meču s Makabijem bilo mnogo slobodnih mesta, crveno-beli pozivaju navijače da dođu u dvoranu i tako im pomognu u ostvarivanju cilja, a to je pobeda.

- Kad imamo pune tribine, definitivno nikome nije lako! Verujem i da će Luka Mitrović, sjajan čovek i košarkaš, bivši kapiten Crvene zvezde, pokušati svojim saigračima da dočara šta ih očekuje ovde, i zato nam je vrlo, vrlo važno da odziv naših zvezdaša bude dobar i da imamo atmosferu koja će nam pomoći da dođemo do nove pobede. Kao što sam najavio, Pere Antića neće biti u sastavu, ostali momci su spremni - rekao je trener Zvezde Dušan Alimpijević.

Milko Bjelica, jedan od najbolji igrača Zvezde u dosadašnjem delu sezone, takođe apeluje na Delije da u što većem broju dođu u Arenu.

- Da bi bio pravi domaći teren, potrebna nam je podrška s tribina, atmosfera u kojoj se malo ko snalazi. Želimo da pružimo partije kao u prethodnih nekoliko kola i nastavimo u dobrom ritmu - poručio je Bjelica.

Kurir / Milan Nastić

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : OVO su sastavi timova koji će večeras braniti čast srpskog fudbala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track