LAZIĆ IMA JAKU PORUKU ZA DELIJE: Nadam se da nije svih sto miliona navijača otišlo u London
Foto: Fonet

kapitenski

LAZIĆ IMA JAKU PORUKU ZA DELIJE: Nadam se da nije svih sto miliona navijača otišlo u London

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 18 časova dočekuju Bamberg u petom kolu Evrolige, a kapiten Branko Lazić prvo se osvrnuo na susret sa bivšim saigračem Lukkom Mitrovićem, koji je od leta u redovima nemačkog kluba.

- Jedan topao zagrljaj. Videćemo se posle njihovog treninga - rekao je Lazić nakon treninga pred evroligaški duel sa nemačkom ekipom.

Kada je reč o Bambergu...

- Startovali su sa 0-2, ali sada dolaze da nastave niz. Nama je važno da se punimo samopuzdanjem koje nema treba za ostatak sezone, s obzirom na ovoliko promenjenih igrača. Odbrana je jedini faktor koji može da odradi posao. Oseća se umor, ali takav je ritam, govoriti više o umoru nije zahvalno - zaključio je Branko Lazić i dodao:

- Kao i do sada, igraćemo sa maksimalno koncentracije, čitavih 40 minuta žestoke borbe. Biće izuzetno teško protiv njih, ali naše je da iskoristimo našu halu i to što smo domaćini.

U četvrtak igraju svoj duel fudbaleri Crvene zvezde sa Arsenalom u Londonu, a o očekivanjima za posezu, Lazić je bio duhovit.

- Iskreno, nadam se nije svih pet, šest, sedam, deset, sto miliona njih otišlo u London, da je ostalo njih 15-20 hiljada u Beogradu, koji će doći da pomognu, jer i nama je njhova pomoć potrebna. Siguran sam da će doći dovoljan broj navijača da to što se tiče himne (da se ne čuje)... bude kako treba.

O meču sa Arsenalom, Lazić kaže:

- Gledaćemo i bodrićemo ih, ali imamo i mi utakmicu, moraćemo da čuvamo snagu. Ako budu pružili partiju kao u Beogradu, biće to jedna super utakmica - rekao je Lazić.

Kurir sport, Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zašto je meč u Londonu utakmica decenije za Zvezdu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track