HIT: Samjuels tražio da vodi psa u Zagreb!
Foto: Beta, Privatna Arhiva

Partizanov centar lud za kucom

HIT: Samjuels tražio da vodi psa u Zagreb!

Košarka -

Gorostasni košarkaš zamolio upravu crno-belih da s njim na meč sa Cibonom putuje i njegov kućni ljubimac Kendi, ali je njegova želja ostala neuslišena

Kroz Partizan su prethodnih godina prodefilovali mnogi zanimljivi strani košarkaši, ali niko nije imao čudniji zahtev za upravu od Jamajkanca Samarda Samjuelsa!

Snažni centar bukvalno obožava pse, a posebno svog ljubimca, francuskog buldoga Kendija, pa je od crno-belih tražio da ga vodi na gostovanje Partizana Ciboni u Zagreb. Ljudi iz kluba ostali su zatečeni, pa su mu objasnili da to nije praksa i da igrači do sada nikada na putovanja nisu vodili kućne ljubimce.

Teško se pomirio

Samardu je bilo teško da razume takvu odluku, pokušavao je da objasni da mu pas mnogo znači i da ga nikad ne ostavlja samog, ali je na kraju prihvatio mišljenje stručnog štaba crno-belih i odlučio da ga ostavi u Beogradu.

Zbog psa otišao iz Betisa

- Kendija vodim svuda i sa njim upoznajem najbolje krajeve u kojima živim. Njemu pripada veliki deo mog srca - istakao je Samjuels.

Koliko je Samjules vezan psa, pokazuje da je zbog Kenedija dobio otkaz u Betisu. Naime, on je došao na trening sa ljubimcem, što je razljutilo trenera, došlo je do žestoke rasprave, nakon čega je odlučeno da Jamajkanac raskine ugovor.

Čudna moda

PROTIV CIBONE NOSIO RAZLIČITE PATIKE

Samardo ponekad iznenadi i stilom odevanja na samom terenu, pa je tako prvi meč u dresu Partizana odigrao u različitim patikama. Bilo je to u Zagrebu, gde su crno-beli ubedljivo slavili u ABA ligi. Samardo je na desnoj nozi nosio bele, a na levoj šarene patike. Čini se da mu je to donelo sreću, pošto je postigao 16 poena uz šest skokova.

Kurir / Milan Nastić

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track