(VIDEO) MAJSTORIJA SRBINA: Saigrači oduševljeni Jokićevim genijalnim dodavanjem, odbrana nije znala gde je! Malo mu falilo za tripl-dabl!
Foto: Profimedia

neverovatno kakav osećaj ima

(VIDEO) MAJSTORIJA SRBINA: Saigrači oduševljeni Jokićevim genijalnim dodavanjem, odbrana nije znala gde je! Malo mu falilo za tripl-dabl!

Košarka -

Trojica srpskih košarkaša igrali su mečeve za svoje NBA klubove protekli noći, a najzapaženiji učinak imao je Nikola Jokić.

Somborac je slavio protiv Orlanda 125:107, za razliku od Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića koje su svoje mečeve izgubili.

Jokić nije bio preterano raspšoložen za postizanje poena, ali zato ostale stvari je radio kao od šale. Njemu je falila samo jedna asistencija za tripl dabl, pošto je meč završio sa 12 poena, čak 17 skokova, 9 asistencija četiri blokade i zaradio je jednu tehničku grešku.

A svi su oduševljeni jednom njegim pasom kada je loptu prosledio saigrtaču praktično da je nije ni primio loptu več samo jednim dodirom pšprosledio dalje.

- Ja jednostavno znam kako igra. Čak i kada ne gleda, on vas vidi - rekao je Barton posle meča.

Barton je sa 26 poena bio poprilično raspoložen za igru, kao i Džamala Marej koji je ubacio rekord karijere - 32 poena. Milsap je imao 16, a Čendler 13.

S druge strane, Spajts je imao 19, Simons i Furnijer po 18, Gordon 13, dok je Nikola Vučević ubacio osam.

Bogdanović nije imao sreće u meču sa Njujork Niksima, njegovi tim je izgubio sa 118:91, a Bogdan je za 21. minut na arketu upisao 9 poena, dve asistencije i imao 2 skoka.

Najefikasniji u Kingsima su bili Labisier sa 19 i Fild sa 17 poena.

Sa druge strane Letonac Porcingis je bio nezaustavljiv sa 34 poena, a pratili su ga Li sa 20 i Kanter sa 17 ubačenih poena.

Nemanja Bjelica je takođe imao zapaženu minutažu, 20 minuta je proveo na paketu, ali je takođe imao i skroman učinak.

Samo šest poena i sedam skokova u porazu Minesote od Finiksa rezultatom 118:110.

Vigins je imao 27, a Batler 25 poena u poraženoj ekipi, dok su Voren i Buker u Finiksu imali po 35.

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kad Jokić prevaspitava?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track