RADE ZAGORAC PROGOVORIO: Hoću samo u Partizan, ali...
Foto: Fonet

PREGOVORI JOŠ TRAJU

RADE ZAGORAC PROGOVORIO: Hoću samo u Partizan, ali...

Košarka -

Mladi košarkaš Rade Zagorac digao je veliku prašinu u srpskoj javnosti. Posle razlaza sa Memfisom postao je slobodan igrač...

Igrača takvog kalibra želeli su mnogi u svojim redovima, ali zahvaljujući ljubavi prema crno-beloj boji, bio je najbliži Partizanu. Već je bio viđen u crno-belom dresu, ali ga još uvek nije obukao.

Zagorac je prvu put otvoreno govorio o svemu tome.

"Ne mogu da kažem da nisam iznenađen pristupom medija. Hteo sam da ostanem van toga, ali nisam mogao da se izolujem jer su prijatelji pratili. Što se tiče Partizana (smeh), prvi put javno kažem, imao sam želju da zaigram za Partizan. To je dečačka želja. Uvek sam imao tri želje - prva Partizan, druga reprezentacija, treća NBA. Druge dve sam može se reći zagrebao po površini", počeo je Zagorac priču gostujući u emisiji "U obruču" na TV Arena sport.

Kaže da trenutno ne zna na čemu je.

"U ovom trenutku ne mogu da kažem šta se dešava. Neka vrste sive zone. Početni pregovri obavljeni, finansijski aspekti nisu prioritet bila ni u jednom trenutku. Neke druge stvari su stvar pregovora. Važno je da obostrana želja postoji, iskreno se nadam da će Partizan i moj agent pronaći rešenje. Postoje i evropski klubovi, ali Partizan ima apsolutnu prednost nad svim drugim ekipama".

Zagorac razmišlja o tome kako bi bilo zaigrati u timu Mute Nikolića.

"Prva stva koja mi pada na pamet su navijači Partizana. Ne mogu da kažem da ne prija kad bvidiš da imaš toliko navijača iza sebe. Smatram da tim Partizana ima kvalitet i veliki potencijal u ovoj sezoni i iskreno se nadam da ću moći da pomognem kada to bude u nekom datom trenutku", zaključio je Rade Zagorac.

(Kurir.rs/Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zvezda među 10 najboljih klubova u Evropi! Evo i zbog čega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track