CRNA SERIJA KOŠARKAŠA CRVENE ZVEZDE: Igraju sa Zadrom, a misle na Baskoniju
Foto: Profimedia

Peti uzastopni poraz

CRNA SERIJA KOŠARKAŠA CRVENE ZVEZDE: Igraju sa Zadrom, a misle na Baskoniju

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde sutra igraju u Dalmaciji, iako su mislima okrenuti ka najjačem takmičenju u kojem drže začelje tabele

Uteha za poraz od CSKA u Beogradskoj areni očekivano se nije mogla pronaći u Pireju, jer Olimpijakos nikad nije mogao da posluži za vađenje.

Košarkaši Crvene zvezde sutra već moraju da zaborave neuspeh u bratskom duelu, koji ih je zakovao na poslednju poziciju tabele Evrolige, i da u Zadru pobede kako bi zadržali korak za prvoplasiranom ekipom Budućnosti.

Locirani problemi

Ipak, trener crveno-belih Dušan Alimpijević locirao je dve situacije koje su njegov tim dovele do šestog poraza u najjačem takmičenju na kontinentu.

- Propustili smo priliku da ličnim greškama sprečimo naš ulazak u ritam protivnika i dopuštali smo poene u igri „jedan na jedan“. Olimpijakos je odlična napadačka ekipa, koja nam je stvorila mnogo problema. Trenutno nismo na njihovom nivou, ali moramo težiti boljim igrama - rekao je Dušan Alimpijević.

foto: Dado Đilas

Kad bude završena priča u Zadru, Zvezda ulazi u period kad će odmeriti snage sa španskim ekipama.

Uskoro i u Madridu

Prvo im predstoji duel s Baskonijom u Beogradu, pa odlaze na parket Real Madrida. Tim iz Vitorije dosad je bio šest puta rival, a pobedio je svega jednom. Možda je došao trenutak da se prekine serija poraza, koju je započeo Bamberg u petom kolu.

D. P. - Foto: Profimedia; Dado Đilas

U društvu Hrvoja

JAGOŠ UZ CRVENO-BELE

Srpski reprezentativac i nekadašnji omladinac Zvezde Jagoš Vuković gledao je meč u društvu svog saigrača iz Olimpijakosa Hrvoja Milića. Oni su zajedno odigrali svega tri meča, pa se ne mogu baš pohvaliti trenutnim statusom kod trenera Takisa Lemonisa.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO:Ovo je razlika između Srba i Amerikanaca. Oni zarađuju i od poraza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track